| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

XXXVI VALLIMAILI 14.11.2020 klo 10:00 Nousiaisissa

Vallimaili syntyi elokuussa 1985 Laitilan Jukolan jälkimainingeissa Parmamailin tasoitustaulukon pohjalta MS-52:n jäsenille Jarmo Jokilan ideoimana.Suunnistajat saavat loppuaikaansa aikatasoitusta ikänsä perusteella sitä enemmän mitä kauempana heidän ikänsä on pääsarjasta.Ratana on normaali noin kahden kilometrin mittainen suunnistusrata, tavoiteaika on 12 minuuttia.

Tämän vuoden Vallimaili juostaan Nousiaisissa lauantaina 14.11.2020 kello 10 alkaen.

Opastus kilpailupaikalle alkaa  Vainionpohjantien ja Repolantien risteyksestä, josta on noin 5 min ajoaika.

Kilpailussa on käytössä tulostekartta, mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m, kartoitus v.2020. Maastossa ei ole tapahtunut oleellisia muutoksia kartoituksen jälkeen. Kartta on muovikotelossa. Kartan saa lähtöhetkellä.

Kilpailukeskus sijaitsee metsäautotiellä, joten autojen pysäköinti soveltaen ja ottaen huomioon mahdollisen muun liikenteen alueella. Kimppakyyti suositeltavaa.

Matka 2,0 km, rasteja radalla on 7 kpl. Sääntöjen mukainen tavoiteaika on 12 minuuttia.

Lähtö noin 1 min. välein. Kartan saa lähtöhetkellä eli välittömästi emitin nollauksen jälkeen. Lähdön toimihenkilö valvoo lähtöä ja voi muutella lähtöjärjestystä oman mielensä mukaan. Lähtöpisteestä on K-pisteelle 35 m.

LÄHTÖ, MAALI ja AJANOTTO perinteiseen iltarasti-tyyliin eli lähtöleimaus --> rastit --> maalileimaus --> Emitin purku kilpailukeskuksessa.

Iän ja sukupuolen mukaan aikahyvitys. Taulukko nähtävissä nettisivuilla ja kisapaikalla.

Tulokset julkaistaan ja Jamon lahjoittama kiertopalkinto luovutetaan voittajalle tulosten valmistuttua. Tulokset julkaistaan myös seuran www-sivuilla myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon MS Parman nettisivuilla olevaan lomakkeeseen tai kilpailukeskuksessa merkitsemällä listaan NIMI ja SYNTYMÄVUOSI

Kisan jälkeen mahdollisuus jälkiverryttelyyn rastilipuin varustetuilla radoilla 5,3 km, 4,1 km ja 3,2 km

 

Tasoitustaulukko ja tulokset

Vallimailin perinneyhdistys