| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kuntosuunnistusviesti

Kuntosuunnistusviesti

Kuntosuunnistusviesti on uutta SM-viestien yhteydessä, ja tarkoituksena on tarjota myös seurojen kisajoukkueiden ulkopuolelle putoaville innokkaille kisaajille mahdollisuus päästä tutustumaan maastotyyppiin, joka toistuu myös Lukkari-Jukolassa 2021.

Kuntosuunnistusviestiin voit siis kasata joukkueen seuraavin ehdoin:

-kuntoviestissä ei saa juosta sellainen henkilö, joka juoksee myös SM-viestin kilpasarjoissa

-kuntoviestissä yhden joukkueen juoksijat voivat olla:

* eri ikäisiä

* eri seuroista

* eri sukupuolta

* ilman lisenssiä / lisenssin omaavia (Huomaathan, että olipa sinulla sitten lisenssiä tai ei, juokset viestissä omalla vastuullasi. Eli järjestäjällä ei ole sinun suunnistuskisasi aikaista mahdollista loukkaantumista kattavaa vakuutusta.)

-myös kuntoviestissä juokseva henkilö saa osallistua vain yhteen kuntojoukkueeseen ja vain yhdelle osuudelle

-samaa emit-korttia ei voi käyttää kuntosuunnistusviestissä ja SM-viestissä

Ilmoittautuminen ja juoksujärjestykset:

Kuntosuunnistusviestiin ilmoittaudutaan torstaihin 12.9. klo 24:00 mennessä SSL:n Irma-tietojärjestelmän kautta. Osanottomaksut maksetaan samalla saman järjestelmän kautta. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Kuntoviestin juoksujärjestykset on ilmoitettava perjantaihin 20.9. klo 18:00 mennessä SSL:n Irma-tietojärjestelmän kautta.

Osuuspituudet:

Kuntosuunnistusviestissä on kolme eri pituista osuutta. 1. osuus on 3,9km, 2. osuus 3,3km ja 3. osuus 5,0km. Osuuksilla ei ole hajontaa. Kartta on tulostekartta, jonka mittakaava on 1:10 000.

Lähtö, vaihdot, maali:

Kuntosuunnistuksen lähtö on klo 12:20. Tarkempi kuvaus lähdön, vaihdon ja maalin toiminnasta on yhteneväinen kilpasarjojen lähdön, vaihdon ja maalin kanssa. Lue siis kilpailuohjeet.

Kuntoviestin erityisohjeet:

Koska kyseessä on kuntosarja ja kilpasarjoissa mitellään kiivaasti Suomen mestaruuksista, pyydämme kuntosarjojen osallistujia antamaan rasteilla kilpasarjojen suunnistajille etuajo-oikeuden leimasimille. Minuuttitolkulla ei tietenkään tarvitse odottaa, mutta tiukoissa tilanteissa kuntosuunnistaja väistää.

Karttojen jako kisan jälkeen:

Kuntosuunnistajat saavat oman osuutensa kartan takaisin kilpasuunnistajien tapaan uusintalähdön jälkeen. Karttojen palautusaikataulu ilmoitetaan tarkemmin kuulutuksen kautta. Uusintalähtö on oletettavasti noin klo 15.

Kuntosuunnistuskartat on lajiteltu valmiiksi laatikkoihin osuuksittain. Kartat haetaan omatoimisesti laatikoista karttojenpalautusteltan ulkopuolelta. Yritä löytää oma karttasi. Jos ei omaa enää jostain syystä löydy, ovat kaikki saman laatikon kartat kuitenkin saman osuuden karttoja, joten ota sitten joku muu.