| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Uutisia

21.9.2019 Kisat ovat ohitse ja kilpailukeskus hiljentynyt. Kiitos kaikille kilpailijoille ja järjestäjille, oli mukava päivä. Eikä muuten ketään edes tarvinnut hinata pellolta pois!  Kilpailukeskusta siivotessamme sieltä löytyi muutama omistajaansa kaipaamaan jäänyt esine, joita voi kysellä numerosta 040-5617173. Löytötavaroista löytyy mm. pari retkituolia ja sateenvarjoa, lämpökerraston vaatteita sekä yhdet lukulasit ja saappaat. Nämä tavarat kulkeutuvat suht helposti Oravatonnin/Viestiliigan finaalin infoon, mutta pyyntö niiden sinne kuskaamisesta täytyy tehdä hyvissä ajoin ennen kisaa (viimeistään tiistaina 1.10.). Kisapaikalle jääneet seuratakit kulkeutuvat SM-sprinttiin ja toivottavasti sieltä seurojen mukana oikeille omistajilleen. Paitsi TuS:n takki. Sitä kannattaa kysellä tuosta yllä olevasta numerosta. Kiitos vielä kaikille kisapaikalla tänään pörräilleille! Ja käykääpä muuten kurkkimassa kisasivuille ilmestyneet kuvat kilpailupäivästä.

20.9.2019 Opastuksesta hieman kilpailukutsusta poikkeavaa informaatiota: Opastus kilpailukeskukseen E8 tieltä etelästä saapuville Nousiaisten kohdalta tien 2010 risteyksestä (ajoaika kilpailukeskukseeen noin 30 minuuttia) sekä pohjoisesta saapuville Mynämäen kohdalta tien 2020 risteyksestä (ajoaika kilpailukeskukseen noin 15 minuuttia). Hiekkatien osuus on varsin mutkitteleva, varaa riittävästi ajoaikaa.

19.9.2019 Pyydämme kaikkia kilpailijoita siirtämään puhelimensa lentotilaan kilpailukeskukseen tullessaan. Näin varmistuisi viestiliigan netti-TV-lähetyksen lähettäminen sekä lähetyksen kannalta olennaisen GPS-seurannan ja väliaikojen toimivuus. Iso kiitos yhteistyöstä osallistujille!

15.9.2019 Kilpailuohjeita on hieman päivitetty. Kannattaa käydä lukaisemassa ainakin teksti kielletyistä alueista uudelleen. Ohjeisiin on lisätty myös tarkennettu muistutus siitä, että ISTV:n lähetyksen seuraaminen kilpailun aikana on kiellettyä. Tuokin kohta kannattaa kilpailuohjeista lukea tarkkaan läpi.

Kilpailukeskuksen rakentelu on jo hyvällä mallilla ja kartat on jo pussitettu. Huomioithan jalkinevalinnassa, että kilpailukeskus on pellolla ja vaikka pohja tällä hetkellä kestää hyvin, voi pinta eniten käytetyillä kulku-urilla muuttua päivän aikana mutaiseksi.

12.9.2019 Kuntosuunnistuksen ohjeita on päivitetty ja jo aikaisemmin sivuille on ilmestynyt kartta kilpailukeskuksesta. Kisakuume nousee ja joukkueita on iltakahdeksaan mennessä ilmoittautunut jo yli 460!

9.9.2019 Aikataulua on hieman muutettu tv-tuotannollisista syistä ja nyt myös kilpailuohjeet julkaistaan. Kilpailuohjeisiin voi toki tulla vielä pieniä muutoksia. Muista, että viralliset ohjeet ovat nähtävillä kisapaikalla tulostaululla kilpailupäivänä.

29.8.2019 Mikäli joku on tulossa paikalle tilausbussilla, ottakaa etukäteen yhteyttä liikenteenohjaukseen. Lähettämällä viestin viimeistään viikkoa ennen kisaa osoitteeseen reima.sjoroos(at)lh.nousiainen.fi tai puhelimitse numeroon 041-5023999 (Reima Sjöroos) saatte paluupostina ohjeet bussin ajamisesta kisakeskuksen viereen + parkkeeraamisesta. Yksi viesti per bussi. Bussin parkkimaksu 50€/bussi.

28.8.2019 Kilpailuun ilmoittautuminen on avattu! Sitten vain Irmaan ilmoittautumisia laittamaan.