| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

XXXIV Vallimaili 23.11.2019 klo 11:00 – 12:30 Mynämäessä

Vallimaili syntyi elokuussa 1985 Laitilan Jukolan jälkimainingeissa Parmamailin tasoitustaulukon pohjalta MS-52:n jäsenille Jarmo Jokilan ideoimana. Suunnistajat saavat loppuaikaansa aikatasoitusta ikänsä perusteella sitä enemmän mitä kauempana heidän ikänsä on pääsarjasta. Ratana on normaali noin kahden kilometrin mittainen suunnistusrata.

Vallimailin kiertopalkintona on Jamon lahjoittama pokaali, joka tulee kiertämään vähintään vuoteen 2019 asti.

Vuonna 2019 Vallimaili suunnistetaan nopeakulkuisessa puistomaisessa maastossa. Noususumma on kahdelle kilometrille kohtuullinen 90 metriä. Tämän vuoden rata suosii yhtäaikaa nopeita ja vahvoja jalkoja. Kilpailuareenana toimii tällä kertaa poikkeuksellisesti pullautuskartta, mittakaava 1:7500 käyräväli 2,5m. Kartta on muovikotelossa ja sen saa lähtöhetkellä.

Kilpailukeskus on Paistanojalla Nousiaisissa. Osoite on Paistanojantie 679. Opastus alkaa VT8:lta Repolantien risteyksestä. Pysäköinnissä riittää haastetta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon seuraavaan lomakkeeseen tai sitten kilpailukeskuksessa kello 11:30 mennessä. Ilmoittauduttaessa listaan merkitään NIMI ja SYNTYMÄVUOSI.

Sääntöjen mukainen tavoiteaika on 12 minuuttia. Tämän vuotisessa maastossa se tarkoittaa, että matka on 2,2km. Radalle on sommiteltu 5 rastia.

Kilpailu suoritetaan perinteiseen iltarastityyliin eli lähtöleimaus --> rastit --> maalileimaus --> Emitin purku kilpailukeskuksessa.

Kilpailun lähtö ja maali sijaitsevat noin 0,5 km:n päässä kilpailukeskuksesta. Lähtö tapahtuu lähtökellon merkistä 1 min välein. Maastoon lähdetään yksi kerrallaan. Lähdön toimihenkilö valvoo lähtöä ja voi muutella lähtöjärjestystä oman mielensä mukaan. Kartan saa lähtöhetkellä eli välittömästi emitin nollauksen jälkeen.

Loppuajoista vähennetään iän ja sukupuolen mukainen aikahyvitys. Hyvitystaulukko on nähtävissä seuran nettisivuilla ja kisapaikalla.

Vallimailin tulokset julkaistaan sekä Jamon lahjoittama kiertopalkinto luovutetaan voittajalle kauden päätösjuhlassa Parmaharjulla (jos tulokset ovat valmistuneet siihen mennessä). Tulokset julkaistaan myös seuran www-sivuilla myöhemmin.

Vallimailin perinneyhdistys huomauttaa, että kisan jälkeen urheilijoille on laadittu 7,8 km mittainen Vallilenkki, jolla voi verrytellä Vallimailin jälkeen.

 

Tervetuloa!