| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Viisi MS Parmasta MM-kisoihin

MS Parma MM-kisoissa 2018

MS Parma MM-kisoissa 2018

Suunnistuksen MM-kisat alkavat lauantaina Latviassa ja kestävät 4.-11.8. välisen ajan. MS Parmasta mukana ovat Maija Sianoja, Anastasia Rudnaya, Artem Popov, Yury Tambasau ja Ricardo Estevas.

Sianoja on saanut keskittyä kauden päätavoitteeseensa vapauttavasti jo hyvin onnistuneista EM-kisoista saakka. Toki tarpeelliset näyttökisat piti läpikäydä. Maija on kilpailut  säästeliäästi  keskittyen tärkeimpään eli harjoitteluun suunnitelmien mukaisesti. Tavoitteena on luonnollisesti kauden parhaat suoritukset.

Maija on mukana heti kisan avausmatkana olevassa sprintissä. Herkkä laji, toivomme Maijalle onnistumista! Jatkossa  on edessä keskimatka ja viesti. Valmennusjohto on tarkkaan miettinyt, mille matkalle kukin joukkueesta sijoitetaan. Ns. täysurakoijaa ei joukkueesta löydy.

Latviassa on erinomaiset suunnistusmaastot, joissa riittää myös korkeuseroja. Jatkuuko Euroopassa vallinnut tosi helteinen sää myös kisojen ajan! Ennusteet kertovat kelin kuitenkin viilentyvän ja sateitakin on luvassa koko viikoksi. Latvian sääennuste

Ricardo Estevas mukana aikuisten MM-kisoissa

Anastasia Rudnayalle on tarjolla useampia startteja ja Artem Popov on mukana vahvimmassa lajissaan sprintissä. Yury nousi kisajoukkueeseen Valentin Novikovin loukkaannuttua ja joutuessa jättämään kisat väliin. Yury juoksee ainakin keskarin ja pitkän matkan. Keskimatka toimii myös näyttöpaikkana viestiin eli jos hoitaa sen kunnialla, pääsee myös viestiin.

Vielä juniori-ikäinen portugalilaissuunnistaja Ricardo Estevas esitti nuorten MM-kisoissa sen verran vakuuttavia otteita, että on myös mukana aikuisten MM-kisoissa. Juoksuvoimaisena hän juoksee sprintin ja sprinttiviestin sekä mahdollisesti myös maastoviestin. On mielenkiintoista nähdä, mihin nuoren miehen eväät riittävät.