| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Vallimaili 30.11.2014 jo klo 13. (päivitetty 29.11)

30 v juhlamaili järjestetään sunnuntaina 30.11. Ilm. päättynyt klo 12. Jos vielä haluat mukaan niin tekstiviestillä 0405523862!

Joulujuhlaan edelle lisätyn FIN5 talkoolaistapahtuman takia Vallimailille pääsee lähtemään jo klo 13, jotta lisälenkille haluavat ehtivät myös talkoolaisinfoon klo 15

Lumitilanne tässä vielä antoi odottaa lopullista infoa, mutta nyt sitä tulee.  En aio ottaa sitä loukkaantumisriskiä, että paikoin jyrkkäpiirteisessäkin maastossa joku liukastuu tai törmäilee lumen takia. Kisa on kisa. Sentin nukkakerroksesta ei juuri olis haittaa, mutta se mitä oli viikonvaihteessa, on liikaa.

Opastus tulee olemaan vt8:lta Kaitaraisista, josta n 10 min kisapaikalle. Ota huomioon kasitien rajoitukset motarin rakentamisen vuoksi. Pitkään viittä- kuuttakymppiä.

VALLIMAILI2014 ohjeet.

HUOMAA muutos, klo 13.00 on eka lähtö.

Tiedossa 2,0 km:n ja 6 rastin tiukka rutistus. Perinteiden mukaisesti kaikki kilpailevat samassa sarjassa. Tasoitukset sukupuolen ja syntymävuoden perusteella lopputuloksiin.

Vallimailin jälkeen mahdollisuus pidentää harjoitusta lisäkarttalenkillä, vaihtoehtoina 6, 4 ja 3 km.

Ilmoittautumiset sekä Vallimailiin että lisälenkille tänne viimeistään la 29.11. klo 12 karttojen tulostusta varten.

Mailin jälkeen pesumahdollisuus Mynämäen Urheilukeskuksessa (noin 10 km), josta voi sitten suunnata klo 16 alkavaan suunnistuskauden päätöstilaisuuteen Mynämäen Työväentalolle, joka on harjun päällä Urheilukeskuksen alueen reunassa.

Lumitilanne on yhden kerran Vallimailin historiassa siirtänyt sen seuraavaan vuoteen(lunta 20-30 senttiä ja 20 astetta pakkasta), jolloin juostiin kaksi Vallimailia samana päivänä. Miten käy nyt, kun on Vallimailin 30. kerta, juhlavuosi. Kiertopalkinto on  Peeterillä.

Tervetuloa kauden pääkilpailuun!

Vallimailin perinneyhdistys

Vallimailin voittajat

VALLIMAILIN_TASOITUSTAULUKKO