| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Suunnistuskoulu alkaa huhtikuussa

suunnistuskouluTule mukaan suunnistuskouluun!

Kalenteri
Suunnistuskoulu alkaa 14.4. alkaen viikoittaisten suunnistusharjoituksien merkeissä. Jokaisella kerralla saat suunnistusopetusta harjoituksen teeman mukaisesti.

Tietoa suunnistuskoulusta
Suunnistuskoulu sopii luonnosta, liikunnasta ja seikkailuista pitäville! Se on suunnattu 7-15-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Voit olla ensikertalainen tai kokenut rastien kiertäjä. Suunnistuskoulussa opit liikkumaan luonnossa, karttamerkkejä sekä suunnistustaidon perusteita. Lisäksi rasteilta saat kavereita, elämyksiä luonnossa sekä mukavia suunnistustehtäviä. Mukaan harjoituksiin tarvitset säänmukaisen ulkoliikuntaan soveltuvan vaatetuksen ja juomapullon. Kompassia et tarvitse, mutta jos sinulla on se jo, voit ottaa sen mukaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen suunnistuskouluun tehdään Lyyti-järjestelmän kautta. Ilmoittautumislinkki: www.lyyti.fi/reg/suunnistuskoulu2021. Täytä lomake jokaisesta suunnistuskoululaisesta erikseen. Jokaisen suunnistuskoululaisen pitää ilmoittautua lomakkeen kautta. Harjoituksista poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Mikäli kuitenkin päätät lopettaa suunnistuskoulun, ilmoitathan asiasta Tuulialle (tuulia.s.viberg@gmail.com). Ilmoittautumisjärjestelmä tekee laskun automaattisesti. Jos olet maksanut suunnistuskoulun toimintamaksun aiemmin tänä vuonna, lasku on aiheeton. Laita siitä viestiä Tuulialle (tuulia.s.viberg@gmail.com), niin tieto kirjataan järjestelmään.

Ohjeet koronatartuntojen välttämiseksi
Suunnistuskouluun ei saa tulla, jos et tunne itseäsi täysin terveeksi. Oireisena, kuten yskä, kurkkukipu, kuume, jne. jää kotiin. Metsässä on tilaa ohittaa ilman kontakteja. Älä koske rastilippuun. Muista hyvä käsihygienia. Ota autoon tai reppuun käsidesiä. Pese kädet huolella ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen. Juo aina vain omasta juomapullosta. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja tiedotamme harjoituksien peruutuksista.

Lisätietoja suunnistuskoulun sivuilta!