| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Tuulia Viberg katsastusvoittoon

Laura Lammila oli katsastussarjan yhdeksäs

Asikkalan Raikkaan Minna Kauppi ja Vaajakosken Terän Pasi Ikonen olivat EM-katsastussarjojen keskimatkan nopeimmat Silja-rasteilla Sauvossa. Molemmat olivat täysin ylivoimaisia muuten äärimmäisen tasaisessa kisassa.

MS Parman parhaana Laura Lammila suunisti katastussarjan yhdeksänneksi jääden Kaupille vajaat neljä minuuttia, mutta muu maajoukkueryhmä porskutti vain 1,5 minuuttia edellä.

- Suunnistus sujui hyvin virheiden jäätyä minuuttiin. Juoksu ei tuntunut kovin hyvältä flunssan jäljiltä, mutta onneksi jalat olivat kevyet. Pitkä odottelu lähtökynnyksellä muutaman asteen lämpötilasssa ja kovassa tuulessa sai kropan umpijäähän tehden alun vähän jähmeäksi. Tulos oli fiilikseen nähden positiinen ylläri, Lammila iloitsi.

Katja Mjösund, Anastasia Tikhonova, Maija Sianoja ja Outi Sareila löytyvät tulosluettelosta parinkymmenen paikkeilta.

Essi Hakala painuu vauhdilla kohti maalia ja D18 sarjan voittoon.

Suoraan Barcelonasta omalta viikon sprinttileiriltä saapunut Antti Vainio oli miehissä parhaana 22. -Väsymys painoi jonkun verran, mutta tein suhteellisen virheettömän juoksun. Pientä seilaamista sekä varmisteluja oli  ja lopussa vauhti alkoi hyytyä, Vainio kertoi.

Stepan Kodeda jäi Vainiosta puolisen minuuttia.

Tyttöjen katastussarjan voitti MS Parman Tuulia Viberg selviten radastaan lähes virheittä.  Reeta Rantanen oli yhdeksäs.

Poikien katsastussarjassa TuS:in lietolainen Mikko Huhtinen oli neljäs ja MS Parman Arto Talvinen viides. - Ykköselle ja 12. rastille tuli ylimääräiset pysähtymiset, ja lisäks pari koukkua, yhteensä ehkä 1.30min. Kokonaisuutena olen tyytyväinen sijaan 10, Arto totesi.

Miesten A-sarjassa MS Parman Lasse Suonpää oli tyytyväinen omaan vauhtiinsa ja kakkossijaansa. - Ei tullut merkittäviä virheitä. Ainoastaan turhia varmisteluja olisi voinut jättää väliin. Suurin ero rastivälin nopeimpaan +18 sekuntia. Vauhti olisi riittänyt H21E:ssä sijaan 20, Suonpää arveli.

Sarjavoittoihin ylsivät lisäksi MS Parman Akseli Ruohola H14, Konsta Piironen H13, Essi Hakala.

-Jamo-

Kisasivut

Kuvia