| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Ohjeita koronaviruksen torjunnan varalle

MS Parma ja sen perusseurat MS-52 ja Liedon Parma noudattavat kaikkia valtioneuvoston ja Suomen Suunnistusliiton antamia ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tässä ohjeita ja tulevia päivämääriä uusien linjausten osalta.
- Kuntorastit : MS-52 tekee päätöksen iltarastien osalta sen jälkeen, kun valtioneuvosto antaa todennäköisesti 13.4 mennessä uusia ohjeita rajoitustoimien jatkosta. Liedon Parma järjestää ti 31.3 alkaen omatoimiSATARASTEJA Liedon Parman suunnistusjaoston sivuilla olevan ohjeen mukaan. MS Parman sähköpostilistauksen mukaisilla osoitteilla on tästä myös lähetetty ohje. Nämä Satarastit ovat ilmaisena käytössä MS Parman perusseurojen jäsenillä ( MS-52:n osalta kilpailijajäsen- ja lapsijäsenmaksun maksaneet ). Kuntorastien osalta normaalitoiminnot ovat katkolla ainakin 30.4 saakka, todennäköisesti myöhempäänkin.
- Kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta : Kansallinen kilpailutoiminta on katkolla 30.4 saakka ja yli 500 osanottajien osalta 31.5 saakka jo nyt, samoin kansainvälinen kilpailutoiminta. Todennäköistä on, että toukokuussakaan ei voi järjestää pienempiäkään kisoja.Uusia linjauksia esim. Jukolan ja Leimausleirin osalta saataneen huhtikuun puolenvälin tienoilla. Tiomila tulee siirtymään joka tapauksessa. Myöhemmin tiedetään, tullaanko esimerkiksi Tiomila, Jukola ja Leimaus vielä järjestämään esimerkiksi elo-syyskuun aikana.
- Valmennustilaisuudet, leirit ja suunnistuskoulu : Ovat keskeytyksissä ainakin 30.4 saakka, lisää ohjeita myöhemmin.
- Omaehtoinen harjoittelu, karttaharjoitukset ja vastaavat : MS Parma pyrkii järjestämään aktiivisuunnistajille mahdollisuuksia taito- ja muuhun harjoitteluun, seuraa valmennusryhmien suoraa tiedotusta. Tarkoitus on, että kun kausi alkaa jossakin vaiheessa, suunnistajamme olisivat siihen valmiita niin hyvin kuin näissä olosuhteissa on mahdollista.
- Suomen Suunnistusliiton nettisivuilla www.suunnistusliitto.fi päivitetään tietoa viikoittain suunnistuskauden ja rajoitusten etenemisestä.
- Seurojen osalta annetaan uutta tietoa, kun lisätietoja kauden etenemisestä saadaan.
- Lisätiedot MS Parman toiminnan osalta tarvittaessa :  Jukka Taimisto 050-554 2590 tai taimistojukka@gmail.com.
Muistetaan kaikki, että suunnistajalle tärkeä harjoituspaikka eli metsäluonto on jokaisen käytettävissä omaehtoisesti ilman rajoituksia.
MS Parman johtokunta