| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Nuori Suunta -kisat Pöytyällä

 

Elinan hallittu suunnistus riitti hienosti toiseksi

Tulessa tulevia lupauksia

Varsinais-Suomen nuoret lupaukset mittelöivät Nuori Suunnan merkeissä maanantaina Pöytyän Haukkavuorella. Monelle kisa oli paluuta arkeen tuoreen SM-kisaviikonlopun jälkeen, kun taas valtaosa osallistujista haki vielä kisakokemusta tulevaisuuden varalle. Sarjoja oli saattajasta aina HD16 -sarjoihin asti. MS Parma oli saanut mukavasti mukaan suunnistusuraa vasta aloittavia nuoria. Sarjavoittoihin ylsivät: Inkeri Karttila, Lotte-Line Ekström, Essi Valtonen, Niklas Ekström, Akseli Ruohola, Eero Heinonen ja Aaro Ruohola

Eero haki rastit tarkasti, mutta kaipasi itse tossuihin lisää vauhtia

Suota ja mäkeä

Monelle Haukkavuori on tutumpi liikuntapaikka talviurheilusta. Ratamestari oli laittanut parastaan ja nuorille oli tarjolla kunnon suojuoksua sekä nousu itse Haukkavuorelle. Valtaosa nuorista valitsi rastiväleillä suokierron, kun taas kokeneemmat päättivät mennä suorinta tietä, eikä kaihtaneet soita vaan pistivät menemään kuin Mika Myllylä aikoinaan. Kisamaasto sopi hyvin kaikenikäisille hiihtolatuverkoston tarjotessa tukea reitinvalinnoille. Iloisin seuramme suunnistaja taisi olla Maija Aalto. Tyttö selvitti uransa ensimmäisen yksin tehdyn kisasuorituksen hienosti ja maalissa jo miettittiinkin seuraavan kisan ajankohtaa -siitä se lähtee!

Esa teki sen taas -varman suorituksen

Maijalla on katse jo seuraavissa kisoissa

Viimeinen osakilpailu kohti Alueottelua ja Kultaista Kompassia

Nuoret ovat hakeneet osakilpailupisteitä pitkin kesää. Alueemme "katsastuskisoja"olivat: AM keskimatka ja pitkämatka, molemmat V-S rastipäiväkilpailut sekä tämä Nuori Suunta. Alueottelu V-S, Satakunta ja Häme käydään syyskuun alussa Ulvilassa. Samat kisat ovat toimineet myös valintakriteereinä 14- vuotiaille, jotka mittaavat toistensa tason myös Ulvilassa suunnistusliiton koordinoimassa Kultainen Kompassi tapahtumassa. Kultainen kompassi on iso tapahtuma, joka kerää kaikki Suomen parhaat 14- sarjalaiset yhteen ja samaan yhteislähtöön.

Aleksi nappasi mitalisijan

Nuorten superviikonloppu Ulvilassa 8.-9.9.2012

 

Onnistuneet kisajärjestelyt

Rasti 88:n kokenut kisakoneisto laittoi parastaan ja tarjosi hienon iltatapahtuman nuorille. Tarjolla oli: uusi kartta, hienot radat, online tulospalvelu, kahvila ja palkintojenjako sisätiloissa sekä saunat lämpimänä. Saunassa lienee olleet hyvät löylyt, koska lauteilta huudeltiin suunnistajia palkintojen jakoon.

- risto -

Kisasivut

Aaro oli palauttavalla karttalenkillä rennolla otteella