| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Naisille Kalevan Rastiviestin voitto

 

Susanna Tervo, Maija Sianoja ja Tuulia Viberg juhlivat Rastiviestin voittoa kera Pohjantähden ja Paimion.

TMS Parman naiskolmikko Susanna Tervo, Maija Sianoja ja Tuulia Viberg räväytti Kainuun Rastiviikon aattona voittamalla Kalevan Rastiviestin Muhoksessa lauantaina. Ankkuriosuudella huippujoukkueet SK Pohjantähti ja Paimion Rasti jäivät suunnistamalla taakse, siitä piti huolen ankkuri Tuulia Viberg.

Viberg läksi kärjessä maastoon yhdessä Pohjantähden Marttina Joensuun ja Paimion Saara Norrgrannin kanssa. Mielenkiintoinen kisa, näin Mandin puolimatkassa, mutta Saara en vaihdon jälkeen edes nähnyt. Toiseksi viimeisellä rastilla tein Martinan kanssa eri reitinvalinnan viimeiselle ja siinä viesti ratkesi meille. Maasto haastava ja erikoinen, tasainen suppa-vesialuemaasto. Tästä on hyvä lähteä Kainuun viikolle, jossa samalla on keskimatkan ja pitkän MM-katsastukset, Viberg kertoi.

Aina iloinen Susanna Tervo avaajana tuli kakkosena vaihtoon. Omassa suorituksessa jäi melko paljon parantamisen varaa. Makkarajärven maasto tarjosi haasteita niin etenemisessä kuin tiukissa rastipisteissä vihreillä tiheillä alueilla. Uinkin kaulaa myöten pariin otteeseen. Virhettä kertyi varmaan viitisen minuuttia, mutta onneksi muillakin oli aloitusosuudella ongelmia ja ero ei päässyt venymään mahdottomaksi. Tytöt hoiti homman tyylillä maaliin, Tervo kiitteli joukkuetovereitaan.

Toisella osuudella Maija Sianoja juoksi kiinni kärjessä lähteneen Pohjantähden Sofia Haajasen kolmen minuutin takaa ja tuli vaihtoon Paimion Inga Dambe perässään ja Haajanenkin oli vain 18 sekunnin päässä.

MS Parman voittomarginaali Pohjantähteen oli 26 sekuntia, kun Paimio taipui lähes seitsemän minuutin päähän.

- Jamo -

Kisasivut

KTS, mikä maasto, enpä ole koskaan moista ennen nähnyt

Tässä linkki OMAn karttaan kisasta, naisten kisa meni lähdöstä suoraan itään ja sillasta yli niinettä OMAn seiska oli osan naisista kolmonen ja sitten rata tuli samantapaisesti, mutta "oikaisi" rastilta 15 rastille 18.

http://omaps.worldofo.com/index.php?id=146880