| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

MS Parmasta kolme arvokisoihin

Jussi Ankelo EM-kisoihin.

Nuorten MM-joukkue Turkkiin 5.-10.9.2021 sekä EM-kilpailuihin Liettuaan 20.-22.8.2021 on valittu viikonlopun näyttökisojen jälkeen.

Ainoana MS Parmasta valintakynnyksen ylitti Jussi Ankelo(H16), joka menestyi erinomaisesti kaikissa EM-näyttökisoissa ja oli valintapistekunkku.

Valintojen ulkopuolelle kuuden pisteen päähän jäi Venla Lehtonen(D16), joka onnistui loistavasta pitkän näyttökisassa. Hän oli taulukossa varalle valitusta seuraava. Toinen hyvä kisa oli ollut tarpeen.

Nuorten MM-valinnat olivat selkeitä. Niukasti valintojen ulkopuolelle jäivät Oskari Lepistö ja Elsa Ankelo.

Oskari oli pistelistassa kuuden valitun jälkeen seitsemäs. Ainoa särö valinnoissa oli, kun varalle valittu Aaro Ojala oli listassa Oskarin jälkeen kahdeksas.

Myös Elsa oli pistelistassa varaedustajan jälkeen kahdeksas ja vain pisteen päässä varasta. Kisoihin pääsy oli luonnollisesti selkeä tavoite, nyt tulos on pettymys. Jälkiviisaana lienee helppo ynnätä, missä kohdin olisi ne lisäpisteet ollut otettavissa. Pienestä oli kiinni.

Maijalla edessä MM-sprintti ja pitkä matka. DONATAS LAZAUSKAS.

Joukkue Tšekin MM-kisoihin 1.-10.7.2021 on valittu. MM-kilpailuissa suunnistetaan sekä sprintti- että maastomatkat, ja joukkueen urheilijat on nimetty eri henkilökohtaisille matkoille. Edessä on lähes parin viikon valmistaumisleiri Tsekin vaativiin maastoihin.

Maija Sianoja on valittu sprinttiin ja pitkälle matkalle ja Akseli Ruoholalle ainoa henkilökohtainen kisa on sprintti.

Akseli Ruohola MM-sprintti. DONATAS LAZAUSKAS

Kun miehissä Suomen joukkueessa saa olla vain kuusi miestä, niin valinnoissa on kolme sprinttajaa ja kolme maastomatkoille.

Naisissa on enemmän valinnanvaraa matkoille, kun joukkueessa on seitsemän suunnistajaa aiemman arvokisamenestyksen perusteella. Näin Amy Nymalmille tuli keskimatka ja Maijalle pitkä.

Viestijoukkueet valitaan myöhemmin, mutta on kaikilla runsaasti aikaa valmistautua ja keskittyä henkilökohtaisille matkoille.