| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

MS Parma voitti Nuorisoviestin

Voitonjuhlaa, Aaro Julkusen seurana Ilona Ruohola, Niklas Ekström, Akseli Ruohola, Aleks Hiidenhovi ja Rasmus Ekström. Essi Rantanen ei ehtinyt juhlimaan joukkueen mukana, kun oli kiire rippileirille isoisen tehtäviin.

MS Parman junnut veivät selvän voiton XXI Nuorisoviestissä Naanatalin Kuparivuorella parantaen näin vuoden takaista kakkosijaansa pykällä. Rasmus Ekströmin karkasi johtoon viestin neljännellä osuudella, eikä joukkue suostunut enää tuosta asemastaan luopumaan. Tampereen Pyrintö jäi 2.42 ja kolmonen Helsingin Suunnistajat jo yli viisi minuuttia.

Avausosuudella Akseli Ruohola paineli kärkipaikalla ja oli  hetken ko karkuteillä, mutta ennen viimeistä rastia joukkoa kasaantui ja Ruohola ohitti ajanoton kolmantena viisi sekuntia kärjessä ja heti perässä oli MS Parma 2:n Konsta Piironen. Aksu töpeksi kuitenkin tuodessaan väärän kartan melkein puomille ennenkuin itse huomasi. 150 metrin lisälenkki karttatelineelle viivytti Ilonan Ruoholan pääsyä osuudelleen  kolmisenkymmentä sekuntia.

Ilona oli menopäällä ja kelasi raon kärkeen 19 sekuntiin  vaihtaen neljäntenä. Essi Rantanen juoksi hajontaosuuntensa sen kuin vaivannut polvi salli,  lopun pari kilometriä olivat tuskaisia.  Virheettömyydellä tuntuma kärkeen säilyi.

Rasmus Ekström kuittasi edellään olleet joukkueet ja tempaisi jo turvallisen tuntuisen vajaan parin minuutin hajuraon Pyrintöön. Aleks Hiidenhovi tuli yllätetyksi heti eka kilometrillä, mutta otti paikkansa jo seuraavalla väliaikarastilla kärjessä venyttäen eron takaa tulleeseen HS:iin 44 sekuntiin.

Se on menoa eikä meininkiä, Aaro Julkunen on juuri ohittanut yleisörastin.

Niklas Ekströmillä oli vatsanalus jalkoja täynnä ja Nikke veti osuutensa kärkiajan venyttäen eron taas kahteen minuuttiin. Aaro Julkuselle tämä oli namupaikka ankkuriosuudelle ja maltillisella otteella hän piti muut selvästi takanaan virheettömällä juoksulla.

B-sarjassa MS Parman paras joukkue Samuli Rousku, Lotte-Line Ekströn, Lauri Aalto ja Vertti Kolkkala oli viides.

SPRINTTIVIESTIN vei nimiinsä Hiisirasti joukkueella Roman Efimov-Andrei Hramov kuusi sekuntia  ennen Angelniemeä. MS Parman kaksi parasta joukkuetta painelivat lähes tasatahtia viestin läpi ja olivat minuutin verran kärkeä hitaampia sijoilla neljä ja viisi. "Vetovuoro" tosin vaihteli kaiken aikaa. Lopussa kokemus oli valttia ja Samuli Salmenoja parinaan Juha Peltola kuittasi parin Eero Heinonen-Sami Hämäläinen kahdella sekunnilla. Palkintopallilta joukkue putosi loppusuoralla Salmenojan katsellessa Hiisin Johannes Pohjolan kantapäitä.

-Jamo -

Kuparivuoren kaukalosta

Kisasivut