| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

MS Parma viides nuorisoviestissä

Samuli Rouskun lähtönumero 26 tarkoitti melkein takarivin paikkaa, mutta hyvin poika sieltä nousi osuutensa aikana.

MS Parma menestyi hyvin kovatasoisessa nuorisoviestissä, mikä ratkesi Espoon Suunnan voittoon. Koko viestin kymppikärjessä viihtynyt MS Parma nousi lopun osuuksilla hienosti viidenneksi.

Viestiliigan finaalin jälkeen nuoret pääsivät samaan Raision Myllyn takana olevaan Kuninkojan maastoon 7-osuuksiseen viestiinsä.  Viestin voitto ratkesi loppukirissä Espoon Suunnalle, kolme sekuntia jäi Lynx.

Nuorisoviestissä joukkueen kokonaisikä saa olla 100 vuotta joukkueessa on tyttöjä ja poikia. Suurseurat saavat aina mukaan vahvoja kokoonpanoja, mutta pienemmissä seuroissa taso vaihtelee vuosittain. Mukana oli yli 700 nuorta.

Alusta saakka Espoo, Kirkkonummen Lynx ja kolmannella osuudella kärkikahinoihin noussut Helsingin Suunnistajat kasvattivat eroa muihin, mutta silti tilanteet elivät osuus osuudelta. Ratkaisijaksi nousi Espoon Suunnan ankkuri Topias Kemppi tavoitti kolme minuuttia edellään lähteneen Lynxin pojan ja korjasi loppukirissä potin.
Helsinki putosi ankkuriosuudella, kun Turun Suunnistajat nousi kolmanneksi Touko Sepän ansiosta.

MS Parma eteni tasaisesti. Avausosuudella Samuli Rouskun juoksu ei kulkenut parhaalla tavalla  ja hän taipui kärjelle runsaan minuutin. Kun Aapo Jalonen , Elisa Pirilä, ja Lotte-Line Ekström ja Johanna Helander olivat osuutensa juosseet, joukkue oli seitsemäntenä.

Johanna Helander lähettää Jussi Ankelon osuudelleen.

Kuudennella osuudella Jussi Ankelo aloitti takaa-ajon ja osuutensa toiseksi nopeimpana sijoitus nousi pari pykälää. Kärkeen oli eroa syntynyt viestin aikana jo kuitenkin 8 minuuttia.

Ankkuriosuudella Aleksi Karttila juoksi tasaisen varmasti ja säilytti viidennen sijan Pyrinnön jälkeen.

Kuva-albumi by Jamo

Kuva-albumi by Teppo