| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

MS Parman naiset 14. Tiomilassa. Pyrintö voitti.

Naisten startti, Nasti jäi nyt tiiviin rykelmän sisälle, mutta nousi K-pisteellä jo kärkikolmikkoon!

MS Parman neljästoista tila Tiomilan naisten viestissä oli odotusten mukainen, kun ottaa huomioon joukkueen ongelmat huhtikuun valmistautumisjaksolla.

Tampereen Pyrintö juhli selvää voittoa, vaikka välillä ollut yli kuuden minuutin johto hupeni ankkuri Venla Harjun monissa pikku virheistä reiluun minuuttiin Alfta-Ösaan.

Suomalaisjoukkueista MS Parman edellä olivat lisäksi KooVee(6.), Pohjantähti(8.) ja Hiidenkiertäjät(12.). Tappiota Pyrinnölle tuli seitsemän ja puoli minuuttia.

Järjestäjien melkoista asiantuntemattomuutta oli jättää MS Parma gps-seurannan ulkopuolle koko viestin ajaksi, mikä oli harmittavaa  joukkueen, kotijoukkueen kuin myös kannattajien kannalta. Yrittihän allekirjoittanut vaikuttaa asiaan jo ennen kilpailua hyvin perusteluin, mutta ilman tulosta. Suomenkieliset selostajat sentään noteerasivat viestini asiasta.

Avausosuudella Anastasia Rudnaya oli pääosassa melkein loppuun saakka. Hän eteni letkan piikissä napaten kärkiväliaikoja ja vetäen pariakymmentä joukkuetta perässään. Viimeisillä hajonnoilla Pohjantäden Sari Anttonen karkasi letkasta 45 sekunnin päähän. kun muu letka, Nasti mukana, teki pieniä koukkuja. Vaihtoon Nasti pyyhälsi sijalla neljä. Huippualoitus!

MS Parman "tytöt" fiilistelevät ennen viestiä!

FinnSpringviestin vaatimaton kenraali ei enää painanut Noora Koskisen mielessä. Ihan kärkivauhtiin ei juoksu riittänyt, mutta puolimatkan jälkeen ei ero kärkeen enää kasvanut. – Pääasiassa ihan ok suunnistus, lopussa pientä epävarmuutta, mutta kärjessäkin pummattiin, sijalla 13 ja kolme minuuttia kärjestä vaihtanut Noora totesi.

Kymmenen kilsan putkelle Tiia Istolahti sai vetureikseen kaksi Lidingön joukkueetta. – Olisihan se voinut mennä vähän vauhdikkaammin paremmassa letkassa, mutta sitä ei ollut nyt tarjolla. Ihan hyvin jaksoin kuitenkin ja olisinkohan kovemmassa vauhdissa sitten kestänyt, aprikoi sijoituksen 13 säilyttänyt Tiia.

Tuulia Vibergillä oli takanaan vasta vähän juoksuharjoittelua kevään korvaavin jälkeen. Sopiva 4,5 kilsan pätkä sopi hänelle kuitenkin kuin nakutettu. – Tosi hyvin meni, tuli onnistunut suoritus, Lidingön kanssa vaihtoon rinta rinnan puristanut Tuulia totesi.

– Maija tässä nyt ahtaimalla oli, vire ei ihan riittänyt tiukassa taistelussa sijoituksen parantamiseen. Kokonaisuutena joukkueelta ehjä suoritus, päivän kunnon mukainen. Yhtään isompaa virhettä tehty, mitä jotain ihan pientä. Kartalla oli runsaasti kiviä ja paikoin kehno maastopohja ei ollut joukkueellemme erityisen  mieleen. Muutenkin oli maastotyypiltään poikkeuksellinen Tiomila,johon kyllä hyvin sopeuduimme, manageri Veltti Hanhela myhäili  tyytyväisenä.