| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Lumonite valaisee MS Parman rastit

MS Parman Lumonite-ryhmä

MS Parma ja Handshake Finland Oy ovat sopineet uudesta yhteistyökuviosta otsalamppujen osalta tästä kaudesta alkaen. Sopimuksen myötä MS Parman kärkiurheilijat ovat saaneet käyttöönsä Lumoniten Leader -otsavalasimet, jotka ovat tehokkaimpia tällä hetkellä markkinoilla olevia otsalamppuja. Valaisinsopimus on ensimmäinen, joka seuralla on ollut minkään valaisinvalmistajan tai -merkin kanssa.

Suunnistuksen lajisäännöt muuttuivat kevään aikana siltä osin, että aiemmin yörasteille asetetut heijastimet ovat jatkossa kielletty. Sääntömuutos on seurausta otsalamppujen kehittymisestä ja valotehojen lisääntymisestä.

– Muutoksen myötä tehokkaan ja kilpailukykyisen otsalampun merkitys kuitenkin kasvaa entisestään, emmekä tietenkään halua antaa tässäkään asiassa yhtään tasoitusta kilpakumppaneihimme nähden. Tiedämme jo urheilijoidemme kokemuksista, että Lumonite on yksi parhaista lamppumerkeistä ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme lähettää jatkossa koko joukkueen metsään Leaderit päässä, toteaa miesten edustusryhmän vetäjä Samuli Salmenoja.

Lamppujono Ilmarisen yössä!

– Seuramme miesten edustusryhmä on poikkeuksellisen koronakauden jälkeen myös poikkeuksellisen hyvässä kunnossa, mistä osoituksena mm. ennätyksellinen neljän miesurheilijan (Akseli Ruohola, Arto Talvinen, Artem Popov, Jonas Hubacek) valinta 13.-16.5. Tšekissä kilpailtaviin suunnistuksen EM-kilpailuihin.

Yhteiset treenit ja leirit ovat tietenkin jääneet rajoitusten takia nyt väliin ja varsin runsasluminen talvi rajoittanut maastossa harjoittelua, mutta myös alkukauden yöviestien (Kevätyön Viesti, Tiomila) peruuntuminen on antanut sopivasti lisäaikaa keskittyä rauhassa kauden päätavoitteeseen eli Rovaniemellä kilpailtavaan Jukolaan.

Nyt kun Jukolakin sitten siirrettiin vielä kesäkuulta elokuulle, pääsemme ehkäpä juoksemaan kaikkien aikojen pimeimmän Jukolan ja sehän sopii MS Parmalle vain entistä paremmin, pohtii Salmenoja tyytyväisenä tulevaa.

Handshake Finland Oy

Lumonite