| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kilpailukausi alkoi lupaavasti

Lotte-Line Äänekosken peitteisessä maastossa. Kuva: Tuomo.

Juhannuksen jälkeen päästiin kilpailurintamalla tosi toimiin laajalla rintamalla, kun siirryttiin koronan rajoitussäännöissä 500 osanottajan tapahtumiin. MS Parma oli esillä niin Sisä-Suomen rastipäivillä kuin pääkaupunkiseudun kisoissa.

Ekströmin perhe lomaili rastipäivillä Äänekoskella.  D16-sarjassa Lotte-Line Ekström oli yhteistuloksissa toinen 20 sekuntia Lapuan Peppi Sikkilästä. Lassi oli rastireitillä kuudes ja Saana-mari 12-tytöissä yhdestoista.

ESSI HAKALA NELJÄS PYÖRÄSUUNNISTUKSEN SM-PITKÄLLÄ MATKALLA.

Juhannuksena pyöräiltiin SM-mitaleista Tampereen Pyrinnön kisoissa Kaupissa. Sprintissä tuloksena oli yhdeksäs sija ja pitkällä matkalla hieno neljäs sija.

Jämillä pyöräsuunnistettiin kahden päivän aikana kolme kisaa, sprintti ja keskimatka lauantaina ja pitkä matka sunnuntaina. Kovassa helteessä kisarupeama oli rankka. Yhteistuloksissa Essi Hakala oli kahdeksas.

ESPOOSSA SPRINTATTIIN

Akseli Ruoholalle voitto kovatasoisessa eSprint 2020:ssa. Kuva Jarmo Jerkku

Kilpailumaastona oli toimistorakennuksista muodostuva alue. Alue on ainutlaatuinen etenkin siksi, ettei kartalta löydy kahta saman muotoista rakennusta, mikä mahdollistaa monimuotoiset reitinvalintatehtävät.

MS Parman Akseli Ruohola oli pääsarjan ykkönen. eSprint 2020-tapahtumassa oli mukana tasokas joukko sprinttisuunnistajia kauttaan avaamassa. Ruohola oli sprinttisuunnistanut viimeksi huhtikuussa. Maltillinen alku siivitti miehen kuitenkin hyvään kauden avaukseen.
‒ Sain tehtyä sujuvan suorituksen. Ei juurikaan tarvinnut hidastella, mutta otin muutaman huonomman reitinvalinnan. Fyysinen vire ihan ok, vaikka eilinen kyllä hieman rasssasi jaloissa ja kuumuus otti omansa, mutta kaikilla oli sama. Lopussa jaksoin vielä puristaa, mikä oli positiivista, kuittasi Ruohola tyytyväisenä.

Yhdeksänneksi sijoittuneella Eero Heinosella oli vaikeuksia.  ‒   Seilailin sinne tänne, en saanut selvää kartasta ja olin vähän kuin sumussa koko kisan. Alku erityisen huono ja yksi iso 30 sekunnin reitinvalintavirhe tuli. Tästä on helppo parantaa, Heinonen totesi.

Junioreissa seuran uusi vahvistus Topias Muukkonen otti H16- voiton sprintissä ja oli kakkonen Espoon pitkällä matkalla. Nelikymppisissä sarjavoiton nappasi kovakuntoinen Petri Paukkunen.