| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kevät-treeniä Espanjassa

Arto Talvinen , Sami Hämäläinen ja Antti Vainio ovat leireilleet ja treenanneet jonkin aikaa Espanjan auringossa. Torstaina Alicanteeen lensi myös seuran pieni junnuporukka Marja-Leena Antikaisen johdolla. Viikonvaihteessa oli tarjolla kolme kisaa, pitkä, sprintti ja keskimatka. Tosin junnuryhmä jätti iltapäivän sprintin suosista väliin.
 -Kunto on tällä hetkellä ihan hyvä. Siitä on osoituksena 10km testijuoksun aika 34.08 ennen reissuun lähtöä. Suunnistus ei ole sujunut vielä sillä tasolla millä pitäisi. Mutta en ole siitä vielä kovin huolissani näin harjoituskaudella. Aikataulussa ollaan kohti syksyn euromeetingiä, vammoitta olen pystynyt harjoittelemaan, viestitti Sami Hämäläinen.

Parin vuoden tauon jälkeen rasteille palaamassa oleva Antti Vainio väläytti osaamistaan heti pitkän matkan kisassa, vaikkei eväät vielä riittäneet ihan loppuun saakka. Maajoukkuenmiesten sekaan sijoittuminen kyllä yllätti.

- Se meni tosi hyvin ekan tunnin, mutta lopussa alkoi matka painaa ja tuli vähän virheitä, ehä 3,5 minuuttia. Arton kanssa juostiin porukassa pitkät pätkät, kun juoksin Arton 2 minsaa kiinni. Lopussa jäin kyllä kyydistä, kun matka oli 10min liian pitkä. Kunnossa näkyy vielä "treenaamattomuus", mutta pikku hiljaa kehitystä tulee. Sprintissä ja keskimatkalla ei enää jaksanut kuin pitkällä. Pikku hiljaa suunnistus kiinnostaa enemmän ja enemmän ja Tiomila mielessä treenaillaan, Vainio analysoi nykytilannettaan. 

Arto Talvinen puolestaan ei ole tyytyväinen harjoittelutalveensa. - Intissä ei ole päässyt treenaamaan niin kuin olisin halunnut. Eikä kunto kyllä tällä hetkellä hirveän hyvältä tunnu verrattuna muihin. Sprintissä kohtuu hyvä suoritus ja juoksu kuitenkin tuntui ihan hyvältä, mutta  silti 2 minuuttia kärkeen. Se on kyllä liikaa, Talvinen totesi.

Junioreista Anni Valtonen, Inna Antikainen ja Eero Jalli olivat pitkällä ja keskimatkalla kymppisakissa, Anni parhaiten pitkän kakkosena.

- Jamo -