| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kaksi hopeaa sprinttiviestistä

Hopeatytöt Elisa ja Amanda

Talven viimeiset hiihtosuunnistuskilpailut järjestettiin 6.-7.3. Hollolan Hälvälän ampumahiihtokeskuksessa lumisessa kelissä. Lauantaina ohjelmassa oli sprinttiviesti, johon MS Parma osallistui kahdella joukkueella. Kilpailualue oli pieni ja radat eivät olleet suunnistuksellisesti kovin haastavat, joten vauhtia piti pitää yllä eikä virheisiin ollut varaa hukata aikaa.

Kuusiosuuksisessa viestissä H20-sarjassa Niklas Ekström ja Wille Laitamäki sijoittuivat toiseksi jääden 17 sekuntia voittajalle Valkeakosken Hakalle. Kilpailu voitosta oli tiukkaa.

D17-sarjassa Amanda Yli-Futka ja Elisa Pirilä hiihtivät myös hopealle reilu puolitoista minuuttia Kooveelle jääden. 4. osuuden jälkeen he olivat vielä yhdessä Kooveen kanssa vaihdossa, mutta viimeisillä osuuksilla molemmilla tuli virheitä, joihin kului aikaa.

Kakskymppisten viimeinen vaihto. Kuva Hannu Hytönen.