| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Jukola 2021 järjestelytoimikunnan teräväpää Jukola-kokouksessa

Jukola-kokous oli viikonvaihteessa Turussa kokoushotelli Linnasmäessä Louna-Jukolan 2015 järjestäjien isännöimänä. Paikalla oli ensimmäisen kerran Jukolan historissa peräti kahdeksan eri Jukolan järjestäjiä yhteensä kolmatta sataa eli kaikkien nyt jo myönnettyjen järjestelyoikeuksien seurat tai seurayhtymät.

Vuosien 2018-21 järjestäjistä, joukossa oma 2021-Jukolamme, kustakin oli kutsuttu mukaan vielä vain teräväpää. Isoin edustus oli luonnollisesti 2015 Louna-Jukolalla ja viime kesän Kuopio-Jukolalla, jolla oli eniten kerrottavaa omasta tapahtumastaan.

Tämä on tapa, jolla perimätieto kulkee järjestäjälle. Jokainen Jukola on kullekin järjestäjälle ainutlaatuinen tapahtuma, josta on ammennettavissa jotain uutta tapahtuman kehitttymiseksi. Jukola on suunnistuksen lippulaiva - sen kärkitapahtuma ja sellaisena me haluamme sen säilyvän, totesi  Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen puheenvuorossaan.

Louna-Jukolan kilpailunjohtaja Janne Virtasen mukaan he tavoittelevat 17000 suunnistajaa, joista 4000 ulkomailta sekä 50000 kävijää sloganilla " Jokainen on voittaja" Paimioon viikkoa ennen juhannusta ensi kesänä. Kaikki osanottajat voivat kilpailla omien tavoitteiden mukaisesti. Odotettavissa on osanottajaennätys. Sitä puoltaa kisapaikan sijainti suunnistavaan maailmaan nähden ja  näkyvissä on ollut aktivoituminen harrastajapuolella erilaisten jukolakoulujen merkeissä.

2021 Jukolaa edustivat kokouksessa kilpailun johtaja Petri Paukkunen, markkinointipäällikkö Jussi Karttila , ratamestaripuolelta Jarmo Jokila, talouspäällikkö Matti Koivisto, kenttävastaava Reima Rantanen ja Louna-Jukolan järjestelyissäkin mukana oleva Marja-Leena  Antikainen. Lisäksi vielä asiantuntijatehtävissä toimi tulospalvelu- ja IT-tuotannossa ynnä muussa Timo Kokko.

Tulevat Jukolat:

2015 Paimio, 2016 Lappeenranta, 2017 Joensuu, 2018 Hollola, 2019 Kangasala, 2020 Rovaniemi, 2021 Mynämäki

- Jamo -