Hämäläinen kakkonen TSC9:ssa

Sami Hämäläinen oli hyvässä vauhdissa TSC:n finaalissa ja oli kakkonen

Rajamäen Vili Niemi voitti Turku Sprintcupin oltuaan myös finaalin ykkönen. Finaalissa MS Parma-kolmikko Sami Hämäläisen johdolla valtasi kolme seuraavaa sijaa jättäen taakseen useita kansainvälisen tason menijöitä.

Naisissa  nähtiin huippusuunnistusvauhtia, kun Sveistin maajoukkueen moninkertainen maailmanmestari Simone Niggli kolme minuuttia kilpakumppaneitaan nopeammin.

Fyysisesti olen ollut ihan hyvässä kunnossa kuukauden verran, suunnistus vaan ei ole sujunut. Suurin syy siihen on ollut kova halu menestyä ja on tullut yliyritystä. Finaali oli tasokasta sprinttiä. Suunnistuksellisesti oli hyvää tekemistä, vain yksi 10 sekunnin virhe tuli kakkosella. Vatsataudin jäljiltä juoksu oli kyllä vähän raskasta, Hämäläinen pohdiskeli.

Peeter Pihl jäi Hämäläisestä 25 sekuntia löytäen suorituksestaan pari huonompaa reitinvallinta ja yhteensä 10 sekunnin ajanhukka parilla rastilla. Arto Talvinen oli kisan neljäs. Taakse jäivät mm. Jesse laukkarinen, Tsekki Tomas Dlabaja, Tuomo Mäkelä, Fredric Portin ja Sveitsin Matias Niggli.

Naisten sarjassa Tuulia Viberg oli kolmas, mikä riitti kokonaiskisan kakkostilaan.

Kokonaiskilpailussa MS Parman Akseli Ruohola voitti H15-sarjan.

TSC:n sivuille