| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

FIN5:n kolmas päivä toi kaksi voittoa

Kolmas kisa toi voiton Jussi Ankelolle.

Jussi Ankelo ja Anu Ekström olivat päivän ykkösiä, kun FIN5 jatkui keskimatkoilla. Samalla kilpailukeskus siirtyi Kuusamoon Rukalle. Itse kisa käytiin Itävaaran maastossa, jossa rinteitä riitti aiempaan tapaan, mutta kilpailijat kokivat suunnistuksen vähän aiempaa helpommaksi. Näkyikö se suorituksissa, joillain näkyi, joillain ei.

Jussi Ankelo nousi kovalla loppuvedolla kahden sekunnin voittoon seurakaveristaan Topias Muukkosesta. Samalla Jussi nousi yhteistuloksissa kakkospaikalle 30 sekuntia kärjestä. Topias jatkaa neljäntenä.

‒ Melkein alusta loppuun hyvin hallittu suoritus. Ainoa kauneusvirhe oli reilu minuutin koukku lopussa lähes oravapolku-tasoisella rastilla, Jussi tokaisi.

D16E:ssa Ounasvaaran Eeva-Liina Ojanaho oli nytkin ylivoimainen ja jatkaa kärjessä jo 9 minuuttia Venla Lehtosta edellä. Isoa uhkaa ei näy Venlan takana, sillä ero kolmanteen on kymmenen minuuttia. Päivän kisassa Venla oli neljäs tehtyään  pari minuutin pummia ja suunnistaen lopun sitten hyvin.

Sarjavoittajia,Anu oik.

D20E:ssa Hilla Pitkäsen johto Elsa Ankeloon kasvoi jo 6,5 minuuttiin. Päivän kisassa Elsa teki liikaa virheitä.

Suunnistus ei ollut tänään sujuvaa. Taas tuli yksi isompi virhe rinteessä ja lisäksi pienempiä rastinottovirheitä, jotka yhdessä kasvattivat eroa kärkeen liian isoksi. Harmittavan suureksi on myös ero yhteistuloksissa kasvanut, mutta vielä on onneksi kaksi kisapäivää jäljellä, ja kun lajina on suunnistus, niin tuloksia on vaikea etukäteen ennustaa, Elsa pohti toiveikkaana.

Topi Penttinen miesten E:ssa ja Samuli Rousku 20E:ssa olivat sijalla kahdeksan. Rousku on yhteistuloksissa neljäs.
D18E:ssä Lotte-Line Ekström onnistui selvästi edellisiä kisoja paremmin, ja sijoitus oli kuudes. D50A:ssa Anu Ekström otti jo toisen voiton ja noysi samalla yhteistuloksissa toiseksi parin minuutin päähän kärjestä.

Yhteistuloksissa Lauri Aalto, H16E, on 10., Lotte-Line Ekström, D18E, 8., Petri Paukkunen, H40A, neljäs, Thomas Ekström, H50AL, kolmas, Marja-Leena Antikainen, D55AL , 5., Siiri Paukkunen, D9RR, 9., Helka Hanhela, D12TR; 9.