| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

FIN5-toimitsijaliivit sekä kauden palkinnot ja muistamiset jakoon

Palkintojenjaossa Pekka Lapila ja Risto Ruohola jakoivat ensimmäiseksi pokaalit 38:lle lapsisuunnistajalle

MS Parman suunnistuskausi pistettiin pakettiin kauden päätös- ja joulujuhlassa Mynämäen Työväentalolla kerraten kuvakoosteen avulla vuoden tapahtumia. Juontajana toimi urheilulukiolainen Anni Valtonen.

Puheenjohtaja Jukka Taimistolla oli paljon kerrottavaa kauden menestyksestä avauspuheenvuorossaan painottaen eritoten perheiden tuen merkitystä lasten suunnistusharrastuksen kehittymisessä.

Suomenmestaruuskilpailujen seurapisteet kertovat melkoisesti seuran tasosta. Tämän tilaston kärkenäkin välillä ollut MS Parma on jatkuvasti pysynyt kärjen tuntumassa.

Arvoviesteissä seuran mainetta yllä pitivät eritoten naiset sijoittumalla Tiomilassa sijalle 11 ja Venloissa sijalle 10. Parhaana aikuissuunnistajana Anastasia Tikhonova saavutti viestin MM-pronssia ja pitkän matkan EM-neljännen tilan.

Vuoden maineteko-palkinnon sai vastaanottaa Jukolan hakutoimikunnan puheenjohtaja Petri Paukkunen valinnan suorittaneelta Johanna Ruoholalta.

Nuorista Aaro Julkunen saavutti Euroopan mestaruuden viestissä, mistä hänet palkittiin erikoisstipendillä. Tuulia Viberg ja Maija Sianoja edustivat Suomea maailmancupissa ja Tuulia myös EM-kisoissa. Molemmat saavuttivat henkilökohtaisen SM-mitalin ja Sianoja lisäksi opiskelijoiden MM-pronssia viestissä.

Pyöräsuunnistuksessa Essi Hakala saavutti nuorten MM-pronssia viestissä ja Samuli Salmenoja oli veteraanien MM-hopealla Brasilian sprintissä.

Nuoret Akseli Ruohola, Anniina Aaltonen, Essi Rantanen ja Aaro Julkunen ottivat arvokkaan kansainvälisen voiton kevään Tiomilassa.

Nuorista SM-kultaa voittivat Akseli Ruohola, Eero Lapila, Aaro Julkunen, Essi Rantanen ja Eero Heinonen.

Vuoden mainetekopalkinto meni Jukolan hakutoimikunnan puheenjohtajalle Petri Paukkuselle, joka totesi, että vaikka hän sen nyt saa, niin ansio kuuluu koko hakutoimikunnalle.

 

 

FIN5-toimitsijaliivejä meni jakeluun palkintogaalaväelle

Ensimmäiset toimitsijaliivit jaettiin.

Pääsihteeri Matti Koivisto on vastaanottanut neljä pahvilaatikollista talkooliivejä, niitä on alustavasti 300. Talkoolaiset tulee tunnistamaan jatkossa iloisen naaman lisäksi iloisen keltaisista liiveistä. Ensimmäinen talkoolaisten tietoisku ja liivien jako järjestettiin viikonvaihteessa ennen seurayhtymän joulujuhlaa.

Suuren tapahtuman onnistuneet järjestelyt tarvitsevat noin 350 henkilön talkooapua eri alojen osaajilta. Tähän mennessä kisan pääsihteerin Matti Koiviston tietokoneelle on kirjautunut jo kaksi ja puolisataa toimitsijaa eri tehtäviin.

Lisää kuitenkin vielä tarvitaan. Fin5-suunnistusviikon toimitsijaksi ilmoittautuminen ei edellytä suunnistusharrastusta tai edes suunnistustaitoa. Riittää, kun sinulla on runsaasti talkoohenkeä ja iloista mieltä. Kaikille löytyy mielekästä ja mielenkiintoista tekemistä, pienikin apu on tarpeen.

Mikäli haluat mukaan Fin5-talkoisiin voit ottaa suoraan yhteyttä pääsihteeri Matti Koivistoon sähköpostilla fin5@msparma.fi tai puhelimitse p. 040 663 4566. Mahdollisuus ilmoittautua toimitsijaksi löytyy myös kisan nettisivulta toimitsijoille-linkin kautta.

- Jamo -

Kuvasettiä kauden päätöstilaisuudesta

MS Parma- palkitut

Lasten sarjojen pokaalit