| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Antalyanin WRE -kisa 26.2. ja 27.2.2016

 

Yhdistetty nuortenmaajoukkueen /Trimtex ja akatemioiden treenimatka Turkissa on saavuttanut puolen välin etapin. Ohjelmassa on ollut monipuolista taitoharjoitusta, tiukkaa fysiikkatreeniä sekä mukavaa yhdessäoloa hyvässä porukassa, samalla kun lempeä Välimeren tuuli hyväilee mieltä ja lihaksia.

C -vitamiinien täydennysreissulla

C -vitamiinien täydennysreissulla

Perjantaina ja lauantaina käydyissä WRE -kisoissa 2020- ryhmämme Anni Valtonen, Aaro Julkunen ja Akseli Ruohola tekivät hyviä suorituksia kovassa seurassa. Kaikki kilpailivat 21E -sarjassa ollessa sarjassaan porukan nuorimpia.

Anni kuvaili perjantain keskimatkan taktiikkaansa seuraavasti:  "taktiikkana oli vetää rauhassa ja se näkyy väliajoissa. Etin kuitenkin kakkosta koska en nähnyt jyrkännettä ja juoksin sen yli, +25''. Seuraava virhe vitoselle, jossa oli vaikeeta hahmottaa niityt ja polut ja tiheiköt, siinä n. 1'. Missä onnistuin tänään oli pitkät välit, aika sujuvaa menoa, enkä jääny tihrustamaan. Lopussa myös pari rastia jossa puskista ei päässy läpi ja hain lippuja tiheikköjen keskeltä. Yhteensä aikaa olis saanut pois n. 4' verran. Fyysisesti todella hyvää, kuitenkin aika lämmin, joten verrytellessä oli hiukan veltto olo. Vikassa nousussa kuitenkin jo aika puhki" Lauantain rankkaan pitkän matkan kisaan Anni lähti tarkoituksella suunnistus edellä. Suunnistus kulkikin hyvin ja maalissa Anni sai pohdiskella, että olisiko sittenkin pitänyt aloittaa kovempaa.

Miesten 21E -sarjassa Aaro ja Akseli tekivät tasaiset ja vahvat suoritukset. Aaroa ei pitkän matkan maalissa enää harmittanut keskimatkan hylätty suoritus, siksi tyytäväinen 1998 -syntynyt nuorukainen voi olla selvittäessään 14,7 km radan alle 80 min. "Opettavainen reissu kaikkine virheineen ja hylsyineen, kyllä tässä aika nulikoita vielä ollaan!" oli Aaron loppuyhteenveto uran ensimäisestä WRE -kisasta. Vastassa oli mm. muut Suomen huiput ja Malungs OK Tiomilan kärkiporukkaa. Unohtamatta lähialueiden ja lähimaiden omia suunnistajia.

Kisoihin valmistaavaa treeniä. Kuva:Yasar Ismet Demiröz

Kisoihin valmistaavaa treeniä. Kuva:Yasar Ismet Demiröz

Keskimatkan muutamista virheistä sisuuntuneena Akseli nakutti pitkän matkan kisan tasaisen varmasti ollen maalissa 6 sekuntia seurakaveriaan hitaampi. "Paljon parempi suoritus kuin keskimatkalla. Rauhoitin tekemistä ja ajatukset pysy hyvin kasassa väsymyksestä huolimatta. Pari pientä tyhmää koukkua. Tossu liikkui aika raskaasti, varsinkin lopussa hyydyin aika paljon. Tokavikalla rastilla löin polven kiveen ja se haittasi loppumatkan." Kommentoi Akseli illalla kisaansa.

Leiri on saanut urheilijoilta paljon kehuja- kaikki toimii. Maastot, treeniseura, majoitus ja ravinto ovat huippulaatua.

Kisasivut