| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

19 mitalia am-keskimatkalta

Peeter Pihl otti am-hopeaa keskimatkalta.

Ensimmäinen keväinen päivä kruunasi Vakka-Rastin hyvin junailemat keskimatkan aluemestaruuskilpailut Uusikaupungin Kalannissa. MS Parman päivä oli hyvä,  laariin kilisi mitaleja peräti 19 kappaletta.

Kilpailumaasto oli Laitilan laajan rapakivialueen reunamilla. Tyypillistä on maaston muhkuraisuus ja erittäin suuri kivimäärä, joukossa lukuisia erittäin suuria lohkareita. Ketteryys oli ominaisuus josta oli varmasti hyötyä.Kovin nopeakulkuista siellä ei kuitenkaan ollut, kun miestenkin kilometriajat menivät kuuden minuutin pistaan.

Miesten pääsarjan nopein oli Angelniemen Vesa Mäkinen, joka oikeasti nautti maastotyypistä. – Kolmen minuutin lähtöväli sopi hyvin minulle, eikä alkupään lähdöstäkään ollut haittaa. Oli minulle etua, että askeltamisessa sai aina välillä mutkitella ja puikkelehtia kivien väleissä. Pariin otteeseen käväisi mielessä, ettei Mäksä ole parhaimmillaan tässä maastossa. Ihan virheittä en pääsyt. Rastit oli aika piilossa, niin lipulla sai aina vähän katsella. Hauskaa oli, Mäkinen kommentoi.

MS Parman Peeter Pihl suunnisti kakkoseksi ennen Angelniemen Tuomo Mäkelää. – En oikeastaan tehnyt virheitä. Yhtä vihreää kiertäessä tein turhan ison mutkan, Pihl kuittasi. Kymppisakkiin mahtuivat vielä Pekka Lapila ja juniorit Tuukka Mäkinen sekä Rasmus Ekström.

Kolme veijaria pallilla MS Parman väreissä. Vas. Lauri, Jussi ja Matias.

Naisissa mestari oli Paimion Inga Dambe, mutta vain puolitoista minuuttia hänelle jäi MS Parman Outi Sareila. Neljäs oli Emilia Rantanen ja kuudes Heli Heikkilä.

H40:ssa Mikko Määttä ja Jussi Karttila ottivat kaksoisvoiton. Raimo Jalonen voitti H65:n. Juniorit olivat mitalirohmuja. H16-sarjan ykkönen oli Aleksi Karttila. 12-pojissa Jussi Ankelo, Lauri Aalto ja Matias Karru ottivat kolmoisvoiton.

Ikänaisissa mestaruuden ottivat Anu Ekström, Eija Koskivaara ja Maija Lainema Mari Mäkelän oltua hopealla.

Tyttöjunnuissa Anni Valtonen oli pronssilla, kultaa vuoli Essi Valtonen ja pronssilla oli Elsa Ankelo. Lotte-Line Ekström oli ykkönen D14-sarjassa ja kaksoisvoiton D12-sarjassa nappasivat Sini Heinonen ja Inkeri Karttila.

 

KUVIA_Jamo

Kisasivut