| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Ajankohtaista WMOC 2024 kisasta

Talven ja kevään aikana veteraanien MM-kisojen järjestelyt ovat edenneet seurojen (LiePa, MS-52, PR ja TuS) yhteistyöllä. Tapahtuman ajankohta on 2.8.-9.8.2024. Kilpailukutsu (Bulletin 1) on julkaistu kisan verkkosivuilla http://wmoc2024.fi ja siitä ilmenee yleistiedot kilpailusta. Tapahtuman markkinointi on aloitettu ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa 2023.

Liedon Parman suunnistusjaosto ja Mynämäen Suunnistajat -52 on myös aloittanut 9.8.2024 Riiaisissa järjestettävän WMOC kilpailun valmistelut. Kilpailunjohtajana toimii Reima Rantanen. Seuran jäseniä tarvitaan runsaasti kisan talkootehtäviin, joten laitathan päivämäärät nyt jo kalenteriin.

Järjestävien seurojen kesken on sovittu, että oman seuran vastuulla olevan kisan talkoisiin osallistuvat jäsenet voivat osallistua muiden seurojen järjestämiin WMOC-kilpailuihin ja WMOCin yhteydessä järjestettäviin Fin5 yleisökilpailuihin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että MS Parman suunnistajat voivat halutessaan osallistua Turun sprintteihin ja Sauvossa järjestettäviin maastomatkojen MM- ja yleisökisoihin 3.-7.8.2024, mikäli on mukana oman seuran Riiaisten kisojen järjestelyissä. Lasten sarjalaiset – 8–14-vuotiaat voivat osallistua kaikkiin Fin5 - yleisökilpailun osakilpailuihin. Lisäksi 16-, 18-, ja 20-sarjalaiset voivat halutessaan osallistua FIN5-viikolla järjestettävään INOV-8-liigan osakilpailuun edellä mainituin edellytyksin.

Meidän Riiasten kilpailun järjestelyihin kaivataan lisää tekijöitä jo lähiaikoina. Syksyllä 2023 tarvitaan vastuuhenkilöitä monenlaisiin järjestelytehtäviin kuten ensiapuun, järjestyksenvalvontaan ja liikenteenohjaukseen.

Mikäli olet kiinnostunut yllä mainituista tai muista tehtävistä, ilmoittaudu mahdollisimman pian Reimalle tai Anulle. Ilmoittautumiset kisaviikon talkootehtäviin kerätään myöhemmin.

Seurojen yhteisesti järjestettäviin koko WMOC-tapahtumaa koskeviin tehtäviin kuten areenatuotantoon, kuljetuksiin, markkinointiin yms. tarvitaan edelleen myös vastuuhenkilöitä ja tekijöitä. Näistä voi kysyä lisätietoja Anulta, Reimalta tai Jukalta.

Terveisin,

Anu, Jukka ja Reima

Yhteystiedot

Reima Rantanen, 040 067 6510, reima.rantanen(at)lh.nousiainen.fi

Jukka Taimisto, 050 554 25 90, taimistojukka (at)gmail.com

Anu 045 63 44 441, info (at)wmoc2024.fi