| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

SM-sprinttiin virittäytyminen käynnissä.

Artem Popov voitti Huittisissa ja Tampereella sprintin.

Artem Popov voitti Vammalassa ja Tampereella sprintin.

Toistakymmentä vuotta sitten kaupunki- ja taajama-alueilla suunnistettava sprintti jalkautui myös Suomeen ja on löytänyt vähitellen omat sprintteihin panostavat spesialistit. Toki metsässä suunnistavat myös juoksevat 12-15 minuutin sprinttejä, mutta kaikkia laji ei viehätä.

Viikonvaihteessa Helsingissä suunnistettava SM-sprintti on tuonut tarjolle runsaasti kansallisen tason tarjontaa. Satakunnan avoimet mestaruuskilpailut suunnistettiin Vammalassa.

Miesten pääsarjassa MS Parman sprinttispesialisti Artem Popov voitti laitilalaisen Angelniemen Ankkuria edustavan Markku Elon 25 sekunnilla. Kolmanneksi sijoittui MS Parman portugalilaisjuniorit Ricardo Esteves ja vielä 18-sarjaan pääsevä Aleks Hiidenhovi oli kuudes.

Lauantaina iso osa maan huippuja kokoontui Tampereelle, missä Mikonpäivän sprintti juostiin Tammelan kaupungin osassa. Suomen kokenein sprinttiratamestari Mikko Eskola oli jälleen rakentanut hänelle tyypilliset kinkkiset radat.

Miehissä MS Parman Artem Popov voitti toistamiseen. Suomea MM-sprintissä edustanut Joni Hirvikallio jäi neljä sekuntia. Kisa oli tiukka, sillä kuusi parasta oli kuudentoista sekunnin sisällä.

Maajoukkuesuunnistaja Saila Kinni oli naisten nopein, mutta vain neljä sekuntia hänelle hävisi MS Parman Maija Sianoja. Oli taas semmoista tarkkuussuunnistusta, että koko ajan piti olla valpaana, ihan täysiä ei uskaltanut vetää. Kuntoni tuntuu tällä hetkellä hyvältä, mutta liikaa SM-sprinttiä ei pidä miettiä, ettei tule ylilatausta.