| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Viisi voittoa Oravatonnista

Aaro Julkunen ja Akseli Ruohola paisttattelevat päivää 16-sarjojen palkintopallilla seuranaan Anni Haanpää, Amy Nymalm ja Jasmina Rantala.

Oravatonnin väri on taas punainen, kun Tampereen Pyrinnön punanutut palasivat valtaistuimelle vuoden takaiselta viidenneltä sijaltaan. Helsingin Suunnistajien kanssa kamppailu seurapisteistä oli tiukaa loppuun saakka ja lopullinen marginaali oli 11 pistettä. Suurseurojen jälkeen MS Parma oli kolmas.

1200 osanottajan tapahtuma saatiin suunnistaa upeassa syyssäässä Vehmaan Ylikylässä. Tiivis kompakti kisakeskus toimintoineen heräsi henkiin kallioalueelle metsän keskelle ja  nosti tunnelman korkealle mukana olleiden seuraporukoiden kannustaessa niin omiaan kuin muitakin maaliintulijoita.

Kisan  16-vuotiaiden pääsarjojen voittajiksi leivottiin Paraisten Amy Nymalm ja MS Parman Aaro Julkunen toistamiseen.  Ykköselle tein puolen minuutin koukun, mutta sitten sujui maniosti. Juoksu oli tänään kyllä priimaa.  Kesällä liiasta kilpailemisesta johtunut pieni ylikuntovaihe on nyt takana, Julkunen iloitsi.

Samassa sarjassa kolmanneksi sijoittunut MS Parman Akseli Ruohola kartoitti ykkösen seutua pari minuuttia, mutta sen jälkeen oikea suunnistusrytmi löytyi. Hänen mukaan maasto oli erittäin hieno.

Kuudenneksi sijoittunut Rasmus Ekström nousemassa yleisörastin jälkeiseen rinteeseen yhdessä Vehkalahden Veikkojen Neea Kormun kanssa.

Miehissä Angelniemen Tuomo Mäkelä vei voiton ennen TuMe:n Jussi Sunaa. MS Parman Samuli Salmenoja ja alkumatkasta johtanut Juha Peltola olivat seuraavina pari minuuttia Mäkelästä. Mäkelä löysi suorituksestaan pari minuuttia virheitä, varsinkin kolmella eka rastilla oli saanut olla tarkkana. ‒ Rata oli hyvin rytmitetty ja pidin siitä, totesi pari vuotta sitten kisan voittanut Suna kiitellen ratamestari Vesa Heikkilää.

Sarjavoittajiksi leivottiin MS Parman Niklas Ekström, Aamos Laavainen Eija Koskivaara ja Liisa Peltola.

Oravatonin seurapistepottia kasvattivat myös Rasmus Ekström, Aleks Hiidenhovi, Samuli Rousku, Aleksi Karttila, Riku Andersson, Laura Laukkanen, Essi Valtonen, Ilona Ruohola, Lotte-Line Ekström ja Kerttu Tuomisto.

- Jamo -

 Kuvamaailmaa

Härveleitä ja virveleitä Kokkensin sivuilta ja ei kun piirtämään!