| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

5 mestaruutta yökisoista

Isä-Ankelo analysoimassa tuoreeltaan Jussin suoritusta

Henrik Väisäsestä leivottiin alueen yö-mestari Kalannissa perjantaina.>Ratamestari Teuvo Suikkasen arvioimaan 50 minuutin tavoiteaikaan ei hänkään 7 kilometrin radalla  päässyt, vaan aikaa kului reitillä 6,5 minuuttia enemmän. Tämä kertoo, ettei 20 rastin rata sujunut virheittä, kun vielä kahdella viimeisellä rastillakin tuli kolmisen minuuttia pummia.

Kalannin urheilukentän maastossa vuosien saatossa ratkottu arvokilpailujakin Vakka-Rastin isännyydessä.Varsin tasainen ja paikoin hyvinkin peitteinen maasto osoittautui vaativaksi suunnistaa. Tarkkoja rastipisteitä maastossa riitti. Monille tuli jättipummeja ja osalta matkanteko jäi kesken. Pisimpään radallaan olleet käyttivät aikaa pari tuntia.

Anni ja Henkka odottelivat rauhassa , jotta kello läheni puolta yhtätoista. Sai suunnistaa rauhassa ja molemmille mitali!

Aamuinen sade oli muuttunut kuulakkaaksi syysillaksi, missä ylimääräisenä valolähteenä taivalla mollotti  täysikuu.

Tiedottaja Veijo Viitasen mukaan vähäiseksi jäänyt osanottajamäärä on aina järjestäjille harmi. Samoilla järjestelyillä metsään olisi mahtunut isompikin joukko. Monesti Satakunta on tullut samoihin kisoihin. Nyt ei näin jostain syystä käynyt, vaan heillä on omat kisat ensi viikon keskiviikkona. Nyt osanottajia oli vain 80.

Mielenkiintoinen kokeilu oli, ettei lähtöaikoja ollut etukäteen arvottu, vaan lähtöön jonotettiin seitsemälle radalle ja lähtöväli oli kaksi minuuttia. Sujuvasti väki painui  lamput otsalla metsään.

Rintalan Vellukin oli viivalla taas pitkästä aikaa ja mestaruus tuli!

 

Naisissa Paimion Inga Dambe oli ylivoimainen pystyen 9,5 minuutin kilometrivauhtiin. Hopeaa ottanut MS Parman Anni Heikkonen aloitti hyvin, mutta sitten alkoi tulla virheitä. Lopussa vielä viimeinen rasti pysyi pimennossa ylimääräiset kahdeksan minuuttia.

Mestaruuden ottivatt Jussi Ankelo, H14, Julius Hakkarainen, H35, Veli-Matti Rintala, H40, ja Eija Koskivaara, D50. Hopealla oli Tiina Ala-Nissilä.