| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Vainiot viides SM-sprinttiviestissä

Eero-Matti ja Antti Vainio sijoittuivat viidenneksi parisprintin SM-viestissä Imatralla. Voiton vei Pellon Ponsi Olli-Markus Taivaisen ankkuroimana.

Pariviestin formaatissa joukkueen jäsenet hiihtavät vuorotellen kolme osuutta eli siis yhteensä kuusi osuutta. MS Parmassa aloituksesta huolehti Antti ja ankkuroinnista Eero-Matti.

- Kokonaisuutena meiltä ihan hyvä kisa, mutta tarkemmin analysoituna jotain pientä olis voinu tehdä paremmin. Virheitä tuli todella vähän, kertoi Antti.

- Ekalla rundilla pieni nukahdus/pysähtely ja suksien kääntely maksoi 15 sekkaa ja tipuin letkan kärjestä viimeiseksi. Lopussa vielä kaaduin ohittaessani kapealla uralla junnua ja siihen meni 10 sekkaa.
- Toka kiekka meni ihan hyvin, suurin virhe kaatuminen jossa meni 10 sekkaa. Viimeinen meni heikoiten. Siinä tein yhden ohiajon, jossa menetin ehkäpä 15 sekkaa. Kokonaisuudessaan virheitä joku reilu 30 sekkaa ja kaatumisista 20 sekkaa. Hiihto oli parempaa kuin eilen ja suksi liukas.
- Täydellisellä suorituksella oltaisiin otettu mitali hyvinkin, mutta nyt ainakin omalta osalta hieman jäi hampaankoloon. Mitali oli kova tavoite, mutta viides sijakin kelpaa ihan hyvin. SM-viestissä on revanssin paikka.

- Ensimmäinen oma pätkä lähti hyvin liikkeelle. Kolmoselle tuli yksi pieni ohiajo, kun en ollut ihan varma, mitä uraa tulinisolle hiihtobaanalle. Loppuosuus liukui Keskinarkauksen kannoilla, Eero-Matti kertaili edesottamuksiaan.
- Toinen osuus meni lähes virheettömästi. Aika yksin sai koko matkan mennä, kun oli sen verran paljon hajontaa.

- Kolmas osuus selvästi lyhin omista hajonnoista. Alku matkasta kuittasin Femmanin Rantalan ja lopussa näin vielä vilahduksen Suunta 2000:n Saarelasta, mutta en saanut kiinni. Hiihto oli hyvän tuntusta koko matkan.Kovaa ja virheettömästi pitää mennä, että tällaisessa näin nopeatempoisessa kisassa pärjää, kun viivalla on paljon tosi kovia joukkueita, totesi Eero-Matti.