| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

2 pronssia, 6 plakettia SM-viesteistä

Matti Koivisto otti tuoreena miehenä kärkipaikan heti startista haltuunsa ja oli avausosuuden toiseksi nopein.

Sekä MS Parman miehet että naiset olivat mukana mitalikamppailuissa Saarijärven SM-viesteissä, mutta käteen jäi lopulta vain SM-plaketit. Miehet olivat neljäs ja naisten kaksi joukkuetta sijoilla viisi ja seitsemän. Pojat napsivat kaksi SM-pronssia ja tytöt kaksi kuudetta sijaa.

Koko miesten joukkue Matti Koivisto, Sami Hämäläinen, Samuli Salmenoja ja Stepan Kodeda teki mainion juoksun pitäen kakkospaikkaa hallussaan aivan viimeiselle rastivälille saakka.  Terä 2:n Lassen ja KR:n Gueorgiou Kodeda osuivat juoksijoiden tekemään uraan tieheikön läpi, kun  taas kolmikon kärjessä juossut  ja fyysisesti vahvassa vedossa ollut Kodeda oli epäonnekas valittuaan joukkuekavereiden nopeimmaksi arvioiman tiheikön kierron viimeiselle. Siitä selvittyään hän sai vain huomata kaksi joukkuetta edellään. Syystäkin mies oli maalissa myrtynyt, kun hopea vaihtui valinnan kautta neljänteen tilaan.  Viestiä hallitsi Vaajakosken Terä ankkurinaan Pasi Ikonen ottaen lopulta kaksoisvoiton. MS Parman kakkonen oli Yury Tambasaun ja Lasse Suonpään osuuksien jälkeen sijalla neljä heti ykkösen perässä.

Myös naisten viestissä oli mitalia tyrkyllä, mutta ankkuriosuudella tuli nyt liikaa virheitä. Outi Sareila ja Maija Sianoja petasivat ankkuri Tuulia Vibergille taistelupaikan vähintään pronssista. Juoksuvauhtia olisi riittänyt, mutta virheitä tuli neljällä rastilla. Lopulta Anastasia Tikhonova kakkosen ankkurina tavoitti Vibergin vaikka oli ykköstä pummannut neljä minuuttia. Keskinäisen sijoituksen Viberg ratkaisi lopun suoralla vedolla kankaalla, kun Tikhonova valitsi hitaamman tiekierron. Kakkosen alkutyön tekivät Katja Mjösund ja Sanna Paukkunen.

Eero jalli, Eero Lapila, Akseli Ruohola, Eero heinonen, aaro Ruohola ja Arto Talvinen nappasivat viestin SM-pronssia sarjoissaan.

H18-sarjassa Eero Heinonen, Aaro Ruohola ja Arto Talvinen kuittasivat pronssiset lätkät ja saman tempun tekivät Eero Jalli, Eero Lapila ja Akseli Ruohola 16-pojissa.

Tytöillä oli vähän epäonnea matkassa. Kuudensia olivat D18 Emilia Rantanen, Hanne-Line Ekström ja Essi Hakala ja D16 Essi Rantanen, Anniina Aaltonen ja Anni Valtonen.

Ryhmä 2:n kisoista Iistä Liisa Peltolalla, Kati Peltolalla ja Eija Koskivaaralla oli tuomisinaan neljäs tila.

- Jamo -

Kuvasettiä

Seurantaa löytyy R1 kisasivuilta kohdasta tulokset

Ryhmä2