Sanna Paukkusen sprintin MM-hopeaa meni lähes kaikkien sarjojen mitätöinnin mukana!

Sanna Paukkunen sprinttasi Riikassa MM-hopealle.

Veteraanien MM-kilpailut käynnistyivät sprinteillä Latvian Riikassa. Mukana on n 3500 suunnistajaa.

Sanna Paukkunen kiri kakkoseksi W40A-sarjassa ja otti MM-hopeaa. Huonolle ei hävinnyt. Mestaruuden vei  noin minuutin erolla Galina Vinogranova, joka vuosi sitten suunnisti vielä MM-tasolla mm. Venäjän viestijoukkueessa ja sprintissä.

Petri Paukkunen oli H40A.ssa kymmenes. Kovaa siinäkin mentiin, kun paras suomalainen Petteri Muukkonenkin jäi minuutin kärkeen Janis Kruminsille.

Nelikymppiset MM-palkintopallilla, mitalit puuttuu!.

Timo Peltola oli karsinnassa lohkonsa ykkönen. Finaalissa sija oli yksitoista.

Kisasivuilta ja Facebookista  käy nyt aamulla ilmi, että lähes kaikki sarjat on mitätöity järjestelyvirheen takia. Kartassa avoinna oleva reitinvalintoihin vaikuttava portti oli suljettuna kisan aikana. Näin Sannan hopeakin jäi saamatta