| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Naisille mukava potti Kalevan Rastiviestistä ja voittoja Koilismaalta

Mukava voittopotti Kalevan Rastiviestistä antoi Tiia Miettiselle, Essi Hakalalle ja Tuulia Vibergille aiheen vaikka pieneen juhlaan.

MS Parman nuoret naiset Tiia Miettinen, Essi Hakala ja Tuulia Viberg aloittivat SM-leirin osallistumalla Kalevan Rastiviestiin, eikä pelkästään osallistumalla , vaan tytöt kuittasivat mukavan 900 euron voittopotin kartuttamaan leirikassaansa Kuusamossa. Kaiken lisäksi kaikki olivat osuuksiensa nopeimpia ja kakkonen Pohjantähti jäi peräti kahdenkymmenen minuutin päähän.

Manageri Veltti Hanhela oli syystäkin innoissaan mukavasta leiriin, joka jatkuu vaaramaastoissa ja puolesta viikosta Syötteellä kesttäen  aina Kainuun Rastiviikkoon saakka.

– Tuli puhdas virheetön suoritus avausosuudella, muut jäivät kolmosen tietämille ja lopun sain suunnistaa yksin. Kun suunnistus sujui virheittä, tiesin että olen kärjessä, kertoi reilun minuutin johdossa vaihtanut Tiia Miettinen.

Essi Hakala ei kärkipaikkaa kummeksunut, vaan jakoi samaa tahtia. – Maasto näytti kartalta paljon vaikeammalta kuin mitä se sitten oli. Aika paljon oli suota ja varvikkoa  rasittamassa, Hakala totesi.

Tuulia Viberg pääsi liikenteeseen jo 4,5 minuutin johtoasemassa. Alkuun parilla rastilla tuli vähän ajanhukkaa, mutta Tuulia eteni maastossa kuitenkin täysin ylivoimaista vauhtia.

Kalevan Rastiviesti ei tällä kertaa kiinnostanut etelän huippuseuroja MS Parman naisia lukuunottamatta, vaikka tarjolla oli perinteiseen tapaan poikkeuksellisen hyvät palkinnot.

Koillismaan Rastipäivät, avoin PSM keskimatkat 30.6.2013

D21A 4,0 km

1) Tuulia Viberg MS Parma 32:54, 3) Tiia Miettinen MS Parma 35:06.

D40 3,6 km

2) Krista Mäkinen MS Parma 36:41.

D18 3,1 km

1) Essi Hakala MS Parma 28:56.

D12 1,5 km

4) Janni Mäkinen MS Parma 15:32.

- Jamo -

Kisasivut