| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Miettinen Kukkosuunnistuksen ykkönen, 12 voittoa MS Parmalle

Tiia Miettinen vauhdissa Krouvinummen maastossa

Laitilan Jyskeen perinteinen juhannusviikon Kukkosuunnistus Krouvinummella tarjosi suunnistajille vauhdikasta Jukola 1985-  ja sen mallisuunnistusmaastoa, jossa myös 1991 oli 2-päiväinen Isotonic. Jukka Suominen oli laserkeilauspohjalta tehnyt kartan kokonaan uudestaan. Pienipiirteinen maasto teki helposti tepposia samaistusvirheiden myötä, jos innostui liian kovaan vauhtiin.

Tiia Miettinen johti naisten kisaa alusta loppuun saakka. Kisa oli äärimmäisen tiukka Halden SK:n Laura Portinin kanssa, aikaeron oltua pienimmillään 8 sekuntia ja maalissa 13. Kolmannen sijan vei SK Uuden Jannina Gustafsson 1.15 Miettisestä.

– Mukava oli suunnistaa ja juoksukin kulki taas hyvin. Muutama pikku virhe tuli, mutta ei niissä paljoa aikaa mennyt, Miettinen totesi. Portin puolestaan ihmetteli, minne kunto on kadonnut, kun aikaisemmin keväällä tuntui hyvältä. Nyt ei juoksu ollut parasta.

Miehissä Angelniemen Ankkuria edustava, Laitilasta kotoisin oleva Markku Elo oli nopein. – Yhden puolen minuutin virheen tein, muuten meni nappiin. Hiisin Sergei Detkov oli kakkonen 34 sekuntia hitaampana. Isosta MS Parman porukasta Samuli Salmenoja oli kolmas 1.10 kärjestä tekemättä isompia virheitä.

Kuudenneksi sijoittunut Sami Hämäläinen huiskaisi yhden neljän minuutin pummin ja saikin tunnustaa Akseli Ruoholan tänään minuutin paremmaksi.

Sarjavoittajia olivat Veli-Matti Rintala, Thomas Ekström, Raimo Jalonen, Niklas Ekstöm, Oskari Lepistö, Riku Andersson, Tiia Miettinen, Heidi Suuronen, Tiina Ala-Nissilä, Eija Koskivaara, Elsa Ankelo, Johanna Helander.

Johanna Helander on nopein tyttöjen RR:llä.

Elsa Ankelo oli D14-sarjan ykkönen

Suunnistus on perheurheilua, neljässä polvessa osallistuivat Kukkosuunnistukseen Nuutti, Heidi, Harri ja Aada.

Oskari Lepistö voitti H14-sarjan

- Jamo -

Kuvauksellisen, sateen kostean illan otoksia

Kisasivut