| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Kulta ja kaksi pronssia Kompassiviestistä

Pronssikompasssin startti on tapahtunut.

Lasten ja nuorten Kompassiviestit juostiin pariviestinä Lukkari-Jukolan jalanjäljillä Mynämäen Urheilukeskuksessa. MS-52:n organisaatio oli rakentanut Lukkari-Jukolan juhlalavan kupeeseen Ana-Sofia Koivuniemen johdolla toimivan kisakeskuksen kuulutuksineen, pikkupurtavaa tarjonneen ravintoloineen ja Niko Salon online-tulospalveluineen.

Arto Talvinen oli päivittänyt viistonnisen sprinttikartan elokuun lopulla. Pieni yllätys oli ratamestari Vesa Heikkilälle, kun pesäpallokentän takakulmalla sijainnut pieni koppi oli aamupäivän aikana poistettu paikaltaan. – Onneksi sinihen ei ollut tullut laitettua minkään radan rastia, Heikkilä huokaisi.

Radat olivat viimeisen päälle lapsille sopivia nojautuen päasiassa parin kilsan pururataan polkuineen. Oliko sitten liian kiire, kun lyhimmällä radalla ei kaikilta leimaukset menneet ihan nappiin.

Eetu Tuokkon maalileimaus varmistaa Prossikompassin kullan.

Ykkösijoja Turun Suunnistajat ja Angelniemen Ankkuri ottivat kumpikin kaksi, MS Parma ja Nagu IF kumpikin yhden. Himmeämpiä mitalleja meni Turkuun neljä, Angelniemelle kaksi, Paimiolle neljä ja MS Parmalle kaksi.

Pronssikompasssiviesti ratkesi käytännössä jo kolmannella osuudella, kun Oiva Salonen nousi minuutin taka jo 4,5 minuutin johtoasemaan, josta Eetu Tuokolle jäi tehtäväksi vain voiton varmistaminen. Tyttöjen vastaavassa viestissä TuS:in voitto tuli yli kahdeksan minuutin erolla.

Poikien Hopeakompassissa voito meni saaristoon Nagu IF:n Palmroosin veljesparille. MS Parman pronssi tuli Iiro Sainiolle ja Lassi Ekströmille.

Anna Kapanen ja Laura Lamppu vaihdossa.

Tyttöjen Kultakompassi oli mitalistien suhteen tasainen, kun ne mahtuivat kahden minuutin sisälle. Laura Lamppu ja Anna Kapanen olivat kaksi osuutta kakkospaikalla, mutta toisella puoliskolla Angelniemi ehti puoli minuuttia edelle ja tuloksena oli pronssi.

Iiro Sainio ja Lassi Ekström viimeisessä vaihdossa.