| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Eero-Matille heti SM-plaketti

Eero-Matti Vainio hiihtosuunnisti hienosti SM-plaketille kuudenneksi heti ensimmäisessä pääsarjan SM-kisassaan, kun sprintin SM-kisat alkoivat Imatralla. Sen verran pakkanenkin kiusasi, että aamun karsinnan alkua siirrettiin tunnilla.
Matti Keskinarkaus oli suorastaan ylivoimainen mestari monen huippumiehen sortuessa virheisiin. Mm. maailmanmestari Olli-Markus Taivainen jäi Eero-Matti Vainion taakse parilla sekunnilla

- Karsinnassa tein pari 20 sekunnin virhettä, mutta muuten hiihto sujui hyvin. Olin seitsemäs ja jäin kuusi sekkaa Antille.
Finaalissa heti ykköselle tuli huononko reitinvalinta ja kakkoselle selvä 15 sekunnin ohiajo eikä kolmosen reitinvalintakaan ollut ihan paras, sillä sen verran jäin nopeimmille, Eero-Matti kertaili.

Loppuun olen tosi tyytyväinen, se meni täysin virheittä.
- Vähän jäi harmittamaan 11 sekunnin tappio kakkospostista ja ehkä jopa EM-kisoista. Kisa oli tosi tasainen ja moni teki virheitä varsinkin loppupätkällä, missä oli selvästi teknisempää kuin alun hiihtoväleillä.

Antti Vainion loppusijoitus oli viidestoista oltuaan 22 sekuntia Eero-Matti hitaampi. Poikien 18-sarjassa Arto Talvinen oli kahdestoista.