| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Vallimaili 26.11 ohjeistus ja ilmoittautuminen

XXXIII VALLIMAILI Järjestetään 26.11.2017 klo 12:00 Liedossa.

Vallimaili syntyi elokuussa 1985 Laitilan Jukolan jälkimainingeissa Parmamailin tasoitustaulukon pohjalta MS-52:n jäsenille Jarmo Jokilan ideoimana. Suunnistajat saavat loppuaikaansa aikatasoitusta ikänsä perusteella sitä enemmän mitä kauempana heidän ikänsä on pääsarjasta. Eniten tasoitussekunteja vähennetään siis vanhimmilta veteraaneilta ja nuorimmilta oravilta. Tasoitustaulukkoa on säätänyt tasapuolisemmaksi Vallimailin Perinneyhdistys aina jokaisen vuoden kilpailun jälkeen. Ratana on normaali noin kahden kilometrin mittainen suunnistusrata. Vallimailin kiertopalkintona on Jamon lahjoittama pokaali joka tulee kiertämään vähintään vuoteen 2019 asti.

Vuonna 2017 Vallimaili suunnistetaan nopeakulkuisessa osin pienipiirteisessä avokalliomaastossa. Vallimailin Perinneyhdistyksen jäsenet takaavat, että Vallimailin voittaja ansaitsee kunnioituksen, jota häntä kohtaan tunnetaan koko seuraava vuosi.
Kilpailuareenana toimii tulostekartta, mittakaava 1:10 000 käyräväli 2,5m. Päivitys on tehty vuonna 2017. Kartta on muovikotelossa ja sen saa lähtöhetkellä. Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon MSParman nettisivuilla olevaan lomakkeeseen tai sitten kilpailukeskuksessa kello 11:30 mennessä. Ilmoittauduttaessa listaan merkitään NIMI ja SYNTYMÄVUOSI.
Sääntöjen mukainen tavoiteaika 12 minuuttia. Tämänvuotisessa maastossa se tarkoittaa, että matka on 2,1 km. Radalle on sommiteltu 6 rastia.
Kilpailun suoritetaan perinteiseen iltarastityyliin eli lähtöleimaus --> rastit --> maalileimaus --> Emitin purku kilpailukeskuksessa.
Kilpailun Lähtö ja maali sijaitsevat noin 1 km:n päässä kilpailukeskuksesta. Lähtö ja maali ovat eri puolilla Lietoa, jotta näkemys ratamestarin radantekotaidoista ei aiheuttaisi pulinaa jo lähdössä. Lähtö tapahtuu lähtökellon merkistä 1 min välein. Maastoon lähdetään yksi kerrallaan. Lähdön toimihenkilö valvoo lähtöä ja voi muutella lähtöjärjestystä oman mielensä mukaan. Kartan saa lähtöhetkellä eli välittömästi emitin nollauksen jälkeen. Lähtöpisteestä matkaa K-pisteelle on 75m. Reitti K-pisteelle on viitoitettu. Loppuajoista vähennetään iän ja sukupuolen mukainen aikahyvitys. Hyvitystaulukko on nähtävissä seuran nettisivuilla ja kisapaikalla.

Vallimailin tulokset julkaistaan sekä Jamon lahjoittama kiertopalkinto luovutetaan voittajalle kauden päätösjuhlassa Parmaharjulla (jos tulokset ovat valmistuneet siihen mennessä). Tulokset julkaistaan myös seuran www-sivuilla myöhemmin.
Vallimailin perinneyhdistys huomauttaa, että kisan jälkeen urheilijat suorittavat jälkiverryttelyn Parmaharjun upeilla polku- ja tieverkostoilla.

Ilmoittautuminen