| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Tiia Miettinen Oceaniassa

Tiia avauskisan pallilla.

"Yhdestä unelmasta tulee tänään totta, kun lentokoneen nokka suuntaa kohta kohti Australiaa. Pari kuukautta suunnistusta, aurinkoa, treeniä ja seikkailua maistuu melkosen hyvältä! Jospa lämpö parantaisi jalatkin tai sitten on alettava surffaamaan. Meiän reissua voi seurata vj sportin instagramista (vjsportshoes) tai fb-sivuilta. Meinasipa Ellu päivittää blogiakin (http://munnukanmatkassa.blogspot.fi/?m=1)"; edellä oleva teksti ilmestyi Tiia Miettisen fb-sivulle varhain aamulla 29.12. Mukana matkassa myös Ellu Munukka, Lotta Karhola, Tytti Kirvesmies ja Kirsi Nurmi.

Nyt pari viikkoa reissusta takana ja kisaamaankin on ehditty. Nuoret naiset ovat jo juosseet pari sprinttiä ja kaksi keskimatkaa. Lisäksi viime lauantain pitkän W21E matkan, missä elitessä sama rata  kuin maailmancupissa. Tiia oli kisan kolmonen jääden voittajasta Kirsi Nurmesta 50 sekuntia.

"9,5km, 380m nousua, paljon korkeuskäyrää. Risua maassa, käärmeitä sai pelätä koko ajan. Ehkä näin yhen, mut kaukaa. Väliaikalähdöllä yli 1,5 tunnin kisa. Maailmankupis oisin ollu tolla ajalla suunnilleen yhdeksästoista. Tovelle jäin kyl tosi paljon." Tiia raportoi

"Järjestäjät antoivat taskuun "käärmepillin", johon sitten puhalletaan, jos käärme puraisee. Sellanen pilli oli taskus koko ajan. Sonja oli nähnytkin ennen kisaa käärmeen. Mä näin yhen vaelluksessa, varmaa 1,5m pitkä. Aika pelottavia ja kaikki myrkyllisiä. Jos ois purru ni siihen pilliin ois pitäny puhaltaa ja joku ois kai sit tullu auttaa. Mut ei kai mittää tapahtunut", Tiia kertoo

Varokaa!

Tiian sijoitukset ovat olleet keskimatk0illa 20. ja 12. Eka A-sarjan sprintissä hän oli ykkönen ja jälkimmäisessä pitkässä sprintissä neljäs pari minuuttia voittaja Sabine Hauswirtistä ja minuutti Ida Bobachista. 16.1 he jatkavat Sydneyhin missä 18.1 polkujuoksukisa.

- Jamo -

Tuloksia Tasmaniasta

Kisalinkki , josta löytyy mm. pitkän karttoja reitinvalintoineen.