| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Täystyrmäys Halikosta

Halikkoviestin startti.

Vahvasti viestin voitossa ja paras seurakilpailun ykkössijassa kiinni MS Parma koki täystyrmäyksen, kun yhdeksän minuutin johdossa ollut ykkösjoukkue tuli hylätyksi kolmannella kolmiosuudella. Ehkä vähän plussaakin, kun paras seura-kilpailussa tuli viidestila ykkösen hylsystä huolimatta. Lahden Suunnistajat-37  vei sen potin.

Ei yhtään helpota, että voittokamppailuun alusta saakka ilmoittautunut vahva Södertälje koki saman kohtalon jo ensimmäisellä kolmiosuudella Matts Hellstadiuksen virheen myötä.

MS Parman siirtyi johtopaikalle heti toisella osuudella, kun Juha Peltola tykitti selvän pohja-ajan. Sama tilanne jatkui ns. lyhyellä kolmiosuudella n 1,5 minuutin marginaalilla Paimioon.

Seuraavalta kolmiosuudelta MS Parma tuli vaihtoon tiukassa kolmen juoksijan paketissa ja Paimio oli jäänyt 9 minuutin päähän. Tiukan tarkistuksen jälkeen selvisi, että Karttilan Jussi oli epähuomissa juossut ristiradan silmukan väärässä järjestyksessä sinänsä sattumien summana.

Johanna Helander aloitti kakkosjoukkueen nousun kohti kymppisijaa.

Jarru iski päälle seuraavan kolmiosuuden tullessa vaihtoon edelleen 8,5 minuuttia kärjessä, eikä 14. osuutta enää päästetty matkaan. 20 minuutin viiveellä kärjestä se olisi ollut harjoittelumielessä mahdollista, mutta sekin jäi käyttämättä.

Näin voittokamppailu jäi Paimion ja HS:n väliseksi. Paimio oli tällä kertaa ykkönen.

Sinänsä lohduttavaa oli, että MS Parma 2 oli paras kakkonen, MS Parma 3 paras kolmonen ja MS Parma 4 paras nelonen.

Kakkonen myös saavutti tavoitteensa sijoittua kymppikärkeen. Aloitus ei onnistunut, kun kärkeen tuli 7 minuuttia takkiin ja seuraavalla osuudella sijoitus vielä valui kolme pykälää 38:nneksi.

Johanna Helander, Anni Heikkonen ja Henri Kalve juoksivat kolmikossaan parhaiten. Elisa Mäkinen intoutui 14. osuudella hurjaan vauhtiin ja oli osuutensa nopein nainen. Sijoitus nousi 15:sta kymmeneen, minkä sijoituksen Henrik Väisänen ankkurina piti.

MS Parma kolmonen oli 37.ja MS Parma 53. Näin tällä kerralla, jotain tuli varmaan opittuakin. Inkeri karttila oli seitsemäs tytöistä lasten Halikkojuoksussa.

Jamo

Kuva-albumi by Jamo

Kuva-albumi by Teppo