| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Särkänniemisuunnistus

särkkis

 

 

 

 

 

 

Jess - Särkkikseen!!!
Tampereella järjestetään lauantaina 19.5.2018 Särkänniemisuunnistus, lapsille ja nuorille suunnattu sprinttisuunnistuskilpailu. Mukana on myös nk. "saattajasarja", jossa aikuinen saa lähteä lapsen mukaan suunnistusreitille. Suunnistusrata on aidatulla huvipuistoalueella, joten eksymisen vaaraa ei ole. Lisätietoa kilpailusta löytyy täältä:http://www.koovee-suunnistus.fi/kisasivut//index.php/main/kisa/42/0

Suunnistuskilpailu on aamupäivällä (huvipuisto silloin vielä suljettu muulta yleisöltä) ja kisan jälkeen iltapäivällä voi omatoimisesti laittaa pään pyörälle huvipuistolaitteissa.

Perinteiseen tapaan MS-Parma järjestää yhteiskuljetuksen tähän kisaan. Kyytiin pääsee Liedosta tai Mynämäeltä ja erikseen listatuilta pysäkeiltä matkan varrelta (pysäkit listattu ilmoittautumislomakkeella). Lähtö n. klo 7 ja takaisin Särkänniemestä lähdetään klo 18. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

HUOM! Tämä ilmoittautuminen kattaa vain bussimatkoille ilmoittautumisen. Itse suunnistuskilpailuun pitää ilmoittautua IRMA:n kautta (https://irma.suunnistusliitto.fi). Huomaa myös, että Särkänniemirannekkeita on mahdollista tilata hieman edullisempaan hintaan etukäteen kisasivujen kautta (linkki yllä, ranneketilaus tullee sivuille n. viikko ennen tapahtumaa)

Bussimatkan hinta on 15€ per kyytiläinen. Maksu kerätään menomatkalla (mielellään tasaraha mukaan).

Jokaisella alle 13 vuotiaalla suunnistajalla tulee olla huoltaja mukana (toki yksi huoltaja voi katsoa useamman suunnistajan perään). Kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita matkalle, vaikka vain yksi suunnistaisi.

Sitovat ilmoittautumiset 4.5.2018 mennessä. Matka järjestetään, mikäli saamme vähintään yhden bussin täyteen (min 40 henkeä). Alustavasti varattu kaksi bussia (100 paikkaa). Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, otetaan jonotuslista käyttöön. Jos jonotuslistalle tulee bussillinen väkeä, tilataan vielä kolmaskin bussi.

Ilmoittautuminen bussimatkalle täältä:https://www.lyyti.in/sarkkis

Mikäli reissuun liittyen on kysymyksiä, olkaa rohkeasti yhteydessä:
Jussi Karttila
jussi.karttila@gmail.com
0400199528