Nuorten aluekisa Raisiossa

Siiri ampaisee vauhdilla kohti maalia.

Liedon Parma junaili nuorten aluekilpailun tarjoten osallistujille ja heidän huoltajilleen täyden palvelun tapahtuman Kerttulan Urheilukeskuksessa. Osanottajia oli yli 150, joista 40 tulevaisuuden lupausta totutteli maastossa liikkumiseen turvallisesti saattajansa kanssa.

Koko kisatapahtuma oli tiiviissä paketissa puolen hehtaarin alueella. Runsaspolkuinen pururatojen täyttämä maasto sopii loistavasti lapsille. Kokeneimmille oli kuitenkin tarjolla tarkkoja rastipisteitä kallioharjanteilla.

Loppuviitoituksella kannustettiin tasapuolisesti maaliin tulevia kavereita ja huoltojoukkoja piti ajan tasalla asiantunteva kuulutus.

Tuomas veti TuS:in poikien letkaa vimpparastille.

MS Parmasta palkintokolmikkoihin ylsi kahdeksan suunnistajaa. Ykköspalkinnon saivat Alina Jalonen saattaja-sarjassa, Sanni Maisila D10-sarjassa ja Jussi Ankelo H14-sarjassa.

Kakkosia olivat Tara Ruohola, Venla Ruohola, Aaro Lamminmäki ja Elisa Pirilä sekä kolmanneksi sijoittui Siiri Paukkunen.

Selvästi suurimman joukon kisaan oli tuonut Turun Suunnistajat, jolla 59 osanottajaa.