Naiset voittoon FinnSpring-viestissä

FinnSpring-viestin voittoa juhlivat Anastasia Rudnaya, Tuulia Viberg ja Tiia Miettinen.

MS Parman naiset ottivat komean voiton FinnSpring-viesteissä, kun mukana oli maan parhaimmisto. Seurasi kirjasi tililleen voitot myös sarjoissa H210, H15-18, ja HD12 Påminnessa sunnuntaina.

Naisten viestin avanneella Tiia Miettisellä ei fyysinen isku ollut parhaimmillaan ja hän taipui pari minuuttia kärjen vauhdista vaihtaen kymmenentenä. Tuulia Vibergillä riitti menohaluja ja osuuden nopeimpana hän nosti joukkueen kolmanneksi 1.24 kärjestä.

MS Parman ankkuri Anastasia Rudnaya piti yllä päivän kovinta vauhtia ja nousi kärkeen ohi Paimion jo 2,5 kilometrin kohdalla. Maaliin mennessä ero kakkoseen Paimioon kasvoi 45 sekuntiin ja MS Parma sai juhlia komeaa voittoa.

Miesten viestissä Sami Hämäläinen ja Arto Talvinen olivat hyvässä iskussa ja he päästivät Samuli Salmenojan ankkuriosuudelle viidentenä puolitoista minuuttia voittajan Angelniemen Ankkurin jälkeen. Toipilaana liikkeellä ollut Salmenoja säilytti asemansa viimeiselle väliaikarastille saakka, mutta joutui lopun pikku virheen myötä taipumaan takaa tulleelle letkalle ja sijoitus oli yhdestoista.

18-poikien viesti oli tiukka. Eero Lapila jäi avausosuudella kolme minuuttia kärjestä, mistä Akseli Ruohola kutisti toisella osuudella pari minuuttia pois. Sijalta seitsemän ankkuriosuudelle lähtenyt Aaro Julkunen teki tasaisen varmaa työtä ja rutisti voittoon 20 sekunnin marginaalilla Helsingin Suunnistajiin.

HD12-voittajat: Lotte-Line Ekström, Lauri Aalto ja Jussi Ankelo

Akseli Ruohola pohjusti H18-sarjan voittoa lähettäen Aaro Julkusen ankkuriosuudelle.

HD12-sarjan voitosta käytiin loppukirikamppailu, jonka kuittasi voitokkaasti MS Parman Jussi Ankelo. Muilla osuuksilla juoksivat Lotte-Line Ekström ja Lauri Aalto. H210-sarjassa MS Parman Timo Grönroos, Hannu Vannas ja Raimo Jalonen olivat ylivoimaisia.

D120-sarjassa Sanna Salmenoja, Eija Koskivaara ja Mirkka Maisila sijoittuivat kakkoseksi Piffenin jälkeen. HD14:ssa Ilona Ruohola, Aleksi Karttila ja Niklas Ekström olivat kolmansia ja kakkosjoukkue Samuli Rousku, Elsa Ankelo ja Vertti Kolkkala yhdeksänsiä.