| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

MS Parma hakee FS-viestistä menestystä ja asetelmia 10-milaan

MS Parman ykkösjoukkueen vaatimattomana minimitavoitteena on lyödä viimevuotisen kakkosjoukkueen sijoitus (6.). Onnistuessaan joukkue taistelee sijoituksesta kolmen joukkoon. Joukkueen aloittaa parhaimpien vuosiensa aloitusvireeseen äitynyt kartanonherra Matti Koivisto. Matti onkin ainoa kansallisen tason mies tässä joukkueessa muun joukkueen koostuessa turkulaistuneesta Viron maajoukkueen kantavasta voimasta Peeter Pihlistä, Tshekin maajoukkueeseen paikkansa vakiinnuttaneesta Otaniemessä opiskelevasta Stepan Kodedasta ja kovakuntoisesta pitkän matkan erikoismiehestä valko-venäläisestä Yury Tambasausta, joka on harjoitellut viimeiset viikot Turun seudulla.
Kakkosjoukkue on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Joukkueen realistinen tavoite on yltää 10-15 sakkiin, mutta kuten viime vuonna nähtiin, saattaa vaativissa viestikilpailuissa tapahtua yllättäviä käänteitä, ja silloin kokemus ja kylmäpäisyys ovat valtteja. Kakkosen ja kolmosen juoksujärjestyksiin tuo oman mausteensa lähestyvä 10-mila ja asetelmien hakeminen tähän kevään tärkeimpään viestitapahtumaan.
FinnSpring kilpailut toimivat tänä vuonna erinomaisena paikkana tutustua myös kuluvan vuoden Valio-Jukolan maastotyyppiin. Itse odotan innolla, millaisia haasteita ratamestarit ovat laatineet tänne yhteen eteläisen Suomen hienoimpaan suunnistusmaastoon.
-pauke-
Joukkueet:
MSP1: Matti Koivisto, Peeter Pihl, Stepan Kodeda, Yury Tambasau
MSP2: Asgeir Mjösund, Arto Talvinen, Juha Peltola, Lasse Suonpää
MSP3: Eero-Matti Vainio, Samuli Salmenoja, Pekka Lapila, Timo Ritasalo
MSP4: Petri Paukkunen, Tuomo Stenberg, Petteri Suominen, Jussi Aumo
 Naisilla tärkein harjoitusviesti
FS on naisten kannalta tärkein harjoitusviesti ennen päätapahtumia Tvåmilaa ja Venloja.
Ajankohdan ja terveystilanteen seurannan takia lopulliset viestijoukkueet päätetään vasta lauantain kisan jälkeen. Tarkoitus on saada kaksi kokonaista joukkuetta. Lauantain pitkän ja tiistain EM-katsastussprintin takia kaikki eivät välttämättä juokse viestiä, esim Maija Sianojan kanssa on sovittu, ettei starttaa viestíssä, samoin Susanna Tervo on muissa karkeloissa viestipäivänä.
Nastia Tikhonova kisaa molempina päivinä ja muutenkin saamme kaksi hyvää joukkuetta taistelemaan viestin kärkisijoista, Veltti Hanhela kertoo.  Vaikka emme tinki menestystavoitteesta niin tärkeämpää on saada kisatyyppinen viestiharjoitus Venla-vastaavassa maastossa ja muutenkin kokeilla eri suunnistajien valmiuksia erilaisissa viestitilanteissa.
Nuoret:
H15-18 Eero H. Aaro ja Joona.
D15-18 Anni, Emilia ja Essi H. Hanne-Line varalla.
H/D14 I Eero L. Essi R. ja Akseli
H/D14 II Konsta, Janina ja Rasmus
H/D14 III Aleksi, Anniina ja Verneri
H/D 10-12 I ja II  Niklas, Oskari/Samuli TR-osuudet Ilona, Essi V. Lotte-Line ja Vertti RR-osuudet
 - jamo -