Mitalien kilinää 2-ryhmän keskarilta

Sannalle kultaa ja Mirkkalle nelosplaketti SM-keskimatkalta.

MS Parman Sanna Paukkunen suunnisti keskimatkan Suomen mestariksi ikäsuunnistajien kisoissa Janakkalan Vähikkälässä sunnuntaina.

Kisat käytiin suppa-kangasmaastossa, mikä ei ole turunseudun avokalliomaastoissa suunnistamaan tottuneille sitä ominta maastotyyppiä. Niinpä monen kokeneen suunnistajan tie tyssäsi jo aamun karsinnoissa tulleisiin virheisiin.

‒ Pari pikku virhettä mahtui suoritukseen, ehkä minuutin verran menetin. Juoksin kaikki välit suoraan kompassilla, mitä ratamestari vähän ihmetteli. Fyysisesti pääsin taas epämukavuusalueelle eka kerran äitiyslomalta palattuani, Paukkunen totesi.

Pronssisen mitalin sai tällä kertaa ottaa vastaan D50-sarjassa suunnistanut Eija Koskivaara. SM-plaketeille sijoittuivat nelossijoillaan Timo Peltola H70-sarjassa, Mirkka Maisila D35-sarjassa ja Outi Sareila D40-sarjassa. Liisa Peltola oli viides D65-sarjassa.