| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Lotte hiihtosuunnistuksen SM-sprinttivoittoon

Lottelle sprintin SM-kulta

Hiihtosuunnistuksen SM-sprintti Keravan Keinukalliolla päättyi lauantaina Lotte-Line Ekströmin voittoon. Lotte otti mestaruutensa D15 -sarjassa 16 sekunnin erolla ennen hopeaa hiihtänyttä Ounasvaaran Hiihtoseuran Ansa-Lotta Ojanahoa.

Lotte oli tyytyväinen päivän kisaansa: ”Karsinta sujui hyvin kevyemmällä vauhdilla ja finaalissa sai sitten mennä täysillä.” Yksi harmittava kaatuminen matkalla laittoi tytön maalissa epäilemään mihin suoritus riittäisi. Tällä kertaa se riitti kuitenkin kultaan, mikä oli Lotelle ensimmäinen suomenmestaruusmitali. Samassa sarjassa Elisa Pirilä hiihtosuunnisti karsinnan hyvin, mutta finaalin pari virhettä jätti nälkää tuleviin kisoihin. Elisa oli kisan 13.

Poikien H17 -sarjassa Niklas teki sujuvan suorituksen, mikä tällä kertaa riitti hyvään kuudenteen sijaan.

H20 -sarjassa Aleksi sijoittui neljänneksi. Vain 4 sekuntia erotti nuoren miehen SM-pronssista. Aleksin mietteitä kisan jälkeen: ”Sprintin karsinta oli lähinnä totuttelua 1:5000 karttaan. Finaalissa oli monella välillä hyvää tekemistä, mutta yksi reitinvalintavirhe ja kaksi ohiajoa veivät yli minuutin ja mitalin.”

Samassa sarjassa Eero sijoittui seitsemänneksi ja jäi 11 sekuntia plakettisijasta. ”Alku meni ihan hyvin ja olin hyvässä vauhdissa. Nelosrastilla käännyin yhden risteyksen liian aikaisin ja tuli lähes minuutin aikahukka. Lopussa alkoi voimatkin olla jo aika vähissä ja meno oli epävarmaa”, tuumasi Eero.

Aleksilla ja Eerolla sama virhe. Alasmäessä vauhti vei urahaaran ohi ja aikaa hukkaantui

H21-sarjassa Eero-Matti  oli yhdestoista ja sarjassa H75 karsinnan voittanut Olli Mäkipää SM-plaketilla neljäs.