| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Leimaus Imatralla

MS Parma Leimauksella!

Tänä vuonna Leimaus järjestettiin Saimaan rannalla Imatralla. MS Parmalaisia leirille osallistui noin 30 henkeä. Nyt saatte kuulla kahden teholaisen kertomuksen leiristä.

Maanantaina lähdimme Ravattulan Citymarketin pihasta kohti Imatran kylpylää. Perille saavuttua meitä odotti ensimmäisenä huoneiden jako jonka jälkeen asettauduimme erittäin leppoisiin mökkeihin. Mökeissä oli hyvänä lisänä myös saunat jotka olivat kovassa käytössä ainakin kirjoittajien mökissä. Majoittautumisen jälkeen lähdimme kohti ensimmäistä harjotusta. Harjoituksen maasto oli kivikkoista ja hidaskulkuista korpimetsää. Illalla suunnistajilla oli vastassa odotettu iltakisa. Teholaisten kärsivällisyyttä koeteltiin lähdön viivästymisen lisäksi viimeisillä rasteilla, joiden jonot ylettyivät lähes Venäjän puolelle. Kisan jälkeen olikin jo iltatoimien aika, mistä siirryttiin sitten nukkumaan.

Tytöt viestin tiimellyksessä

Tiistai aamuna lähdimme unihiekat silmissä Rauhan sprinttiharjoitukseen. Alue oli Holiday club Imatran reviiriä. Sprintin jälkeen lähdimme bussikuljetuksella takaisin kohti mökkejä. Maittavan ruoan jälkeen lepäilimme mökeissä ja valmistauduimme iltapäivän harjoitukseen. Iltapäivän harjoitus käytiin leirin haastavimmassa maastossa joka tarjosi myös kokeneemmalle suunnistajalle haasteita. Harjoituksen jälkeen odotimme myöhästynyttä bussia noin 30 minuuttia keskellä hyttysparvea. Puolen tunnin kärsimyksen jälkeen bussi saapui ja pääsimme takaisin mökeille. Jonka jälkeen lähdimme katsomaan superpesis peliä. Pelin jälkeen oli iltapalan ja nukkumaanmenon aika.

Keskiviikkona Teho lähti heti aamupalan jälkeen kohti multisuunnistusta joka sisälsi sekä väylä että käyräsuunnistusta. Treeni oli haastava ja monipuolinen. Toisin olisi ollut jos koko kartan olisi nähnyt, sillä maastossa oli erittäin paljon polkuja. Treenin jälkeen meille oli varattu kylpylävuoro, mutta siitä huolimatta osa jätti mahdollisuuden käyttämättä ja saunoivat omassa mökissä. Iltapäivällä levon jälkeen lähdimme bussilla kohti upeaa suppamaastoa jossa käytiin kaksin/kolmin taistelu. Maasto sisälsi nopeaa kangasta sekä hidasta käyrärikasta tiheikköä. Oli hauska päästä suunnistamaan noin upeaan supikkoon kun kotoa ei tuollaista löydy. Illalla oli monen odottama leiridisco. Oletan että kaikki viihtyivät discossa oikein hyvin. Hyvää musiikkia ja kavereita niin mikä voisi mennä vikaan.

Se on menoa ja meininkiä!

Torstaina starttasi kaikkien odottama leiriviesti helteisellä pesisstadionilla. Viestin aloittajat pääsivät hyvin vauhtiin nopeassa supikossa. Toisella osuudella rasti- ja tukireittiläiset pääsivät Imatran metsiin. Kolmas osuus oli taso 1. osuus. Kolmas osuus sisälsi nopeita polkuja mutta myös haastavia rastipisteitä. Ankkuriosuudella sai juosta oikein toden teolla kun päästiin jahtaamaan selkiä, mikä oli tosin haasteellista moisessa helteessä. Kun kaikki oli saatu pois Imatran metsistä oli aika lähteä mökeille tekemään viimeiset valmistelut ennen kotiin lähtöä.

Meillähän oli RR-radoilla 8 lasta, TR:ssä 3 lasta  ja Taso 1:ssä 7 lasta, Tehossa 7 nuorta ja Pro:ssa 1 (Lotte) ja Lisäksi 6 ohjaajaa.

A&A, tehoryhmästä

KUVALINKKI