| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

Oskari ja Samuli vauhdissa tampereella

Janne Heinonen ansaitsi voitostaan Suunnistajan kaupan lahjakortin. Kuva: Timo Kesti.

Tarvasjoen Rastijahti oli pitkään lokakuun puolivälin, kisakauden päättymisen henkilökohtainen ja ns. yhteislähtökisa omalla formaatillaan. Nyt tuon kisan ahtaminen rastiviikkojen ja 2-3-päiväisten viikonloppujotosten joukkoon ei tunnu onnistuneelta. Osanottajakato oli melkoinen, miehissä oli kaksi ja naisissa kolme osanottajaa, eikä kokonaismääräkään mennyt kuin vähän toiselle sadalle.

MS Parmasta sarjavoiton ottivat Mika Helander H45, Janne Heinonen H12, Eija Koskivaara D50.

KISASIVUT

KANKAANPÄÄ-suunnistuksissa oli kuin kotonaan Paukkusen perhe. Pauke nappasi H35-voiton kolmen minuutin marginaalilla. Naisten pääsarjassa Sanna oli toinen 14 sekuntia Rasti-Kurikan Johanna Kriikkulaa hitaampana. Siiri oli kakkonen RR-radalla. Kakkosia olivat myös Arto Etu-Huitti ja Eero Kujansuu sarjoissaan.

KanSu:n sivut

OSKARI JA SAMULI SARJAVOITTAJIA TAMPEREELLA

Oskari ja Samuli onnittelevat toisiaan menestyksestä.

Oskari ja Samuli onnittelevat toisiaan menestyksestä.

Tampere-suunnistuksissa vedettiin lauantaina pitkä- ja sunnuntaina keskimatka. MS Parman junnukaksikko Oskari Lepistö ja Samuli Rousku olivat yhteistuloksissa hienosti sarjojensa ykkösiä. Oskari vauhtiveikkona on väläytellyt osaamistaan jo pidempään. Samuli on taas kevään mittaan osoittanut löytäneensä niin vauhtia kuin osaamista.

-Lauantaina sujui hyvin ennen kutosen pummia, missä näin pari minuuttia ennen startanneen JRV:n kaverin. Pari väliä mentiin yhdessä, kunnes alkoi epäröidä taitoani ja suuntasi omille teilleen. Loppu meni pieleen, mutta niukka yllätysvoitto kuitenkin.

– Sunnuntain tekeminen oli alusta saakka hätäistä, suunnitelmat oli puolinaisia. Kartanlukukin oli hankalaa juostessa tiheän ja risujen takia. Lopussa löytyi fiilis ja kiristin tahtia. Kuumuuskaan ei haitannut niin paljon kuin lauantaina, Oskari analysoi.

– Lauantaina juoksutuntumani ei ollut huipussaan, perjantain sprintti painoi vielä hieman jaloissa. Parin pidemmän välin suunnitelmat ja toteutukset eivät olleet hyviä. Rastinotoissa sen sijaan oli tarkka.

– Sunnuntaina juoksu kulki hyvin. Kolmannella rastilla olin ihan ”peruna” kartan kanssa. Ei aivot ollut yhtään mukana rastivälillä ja käteen jäi väliltä päälle kolmen minuutin koukku. Siinä kaveri otti parilla minuutilla kiinni. Virheen jälkeen lähdin skarpaten ottamaan kiriä ja pääsinkin karkuun. Loppu tuli todella mallikkaasti ja siihen olin tyytyväinen, kommentoi Samuli.

Yhteistuloksissa Olli Mäkipää oli H75:ssa toinen.

  • Jamo

TULOSSIVU