Huippumaasto Ankkurirasteilla

Eero Heinonen, kakskymppisten viitonen, tulossa maaliin Kavilan kuopassa. Kuva IS

Angelniemen Ankkurin kevätkisoissa oli tarjolla kunnon maastoa ja perinteiset pitkät radat lauantaina sään suosiessa. Syksyllä Halikkoviestissä tutuksi tullut kisakeskus Kavilan moottoriradalla oli nyt kuiva. Osittain käytössä oli syksyistä maastoa, mutta upeaa uutta suunnistusmaastoa oli tarjolla yllin kyllin myös kunnon pitkille rastiväleille. Reitinvalinnallisesti ei tämäkään tuonut monipuolisia ratkaisuja vaan härvelin mukaan melko suoraan puskettiin niin pääsarjoissa kuin muissakin.

MS Parmalle tuli neljä sarjavoittoa. Pekka Lapila voitti selvästi H45-sarjan ja saman teki Timo Peltola H70-sarjassa. H18-sarjan pojat Aaro Julkunen ja Eero Lapila nappasivat kaksoisvoiton. Eija Koskivaara jatkoi menestystään ottamalla jälleen voiton.

Kotiseuraansa vauvaloman jälkeen palannut Laura Portin kokeili kuntoaan naisten lyhyemmällä radalla ja oli heti kakkonen 11 sekuntia voittaja Jaana Istolahdesta. Poikajunioreissa Niklas Ekström oli kakkonen pari sekuntia voittajasta.