| Harjoituspaketit | Mynärastit | Satarastit | Harjoituspäiväkirja | IRMA     |      Liedon Parma | MS-52 |

MS Parma

huippusuunnistusseura Mynämäeltä ja Liedosta

5 mitalia Nuorisuunta-viesteistä.

Turun Suunnistajat järjesti alueen Nuorisuunta-viestit Kaarinan koulukeskuksen ympäristössä. Runsasrastiset sprinttityypiset radat aivan taajamaympäristössä parin metsäsaarekkeen kera ei ollut kaikkein helpointa suunnistusta varsinkin, kun mittakaava oli 1:5000. Ratamestarin ohje, ettei voittoa kannata juhlia ennenkuin viimeinenkin leimaus on suoritettu, piti paikkansa. Pitkissä viesteissä kuuden hylätyn joukossa oli myös tyttöjen nopein joukkue yhden puuttuvan rastileiman takia.

Maija Aalto tulee rastireitin viimeiselle rastille ja vie joukkueensa voittoon..

Poikien startti on tapahtunut.

 

MS Parman voittoisa joukkue Lotte-Line Ekström, Saara Tuomisto ja Maija Aalto löytyi tyttöjen rastireitiltä. Tytöt taisivat olla hieman hämilläänkin kultamitalistaan.

Poikien vastaavassa sarjassa Vertti Kolkkala, Esa Huisko vahvistettuna Ilona Ruoholalla oli hopealla.

 

 

Isojen poikien viestissä Suomusjärvi karkasi jo eka osuudella yli viiden minuutin päähän muiden pummaillessa oikein kunnolla. Ankkuriosuudella MS Parman Aleksi Ruohola pääsi jo näköetäisyydelle, mutta joutui tyytymään hopeaan. Joukkueessa juoksivat myös Eero Lapila, Rasmus Ekström ja Samuli Rousku.

Seuran kakkonen nousi pronssille päivän selvästi nopeimman Eero Heinosen suorituksella. Muut joukkueessa olivat Konsta Piironen, Aleksi Hellman ja Aleksi Karttila

Aadan ilme kertoo, että tämä on hauskaa.

Isojen tyttöjen viesti jäi vaatimattomaksi, kun tuloksen sai vain kolme joukkuetta yhdeksästä, mikä ei kuitenkaan himmennä mitalistien arvoa. Voittajaksi saatiin yllättäjä, eka osuudella 10 minuuttia kärjestä ollut, Rasti-88 ennen MS Parman joukkuetta, jossa juoksivat Anni Valtonen, Anni-Martta Viili, Laura Laukkanen ja Anniina Aaltonen.

Nuori Suunta -viestin järjestäminen työ/koulupäivän iltana on osoittautunut kiireiseksi puuhaksi, vaikka kisat eivät kovin isot olekaan. Koska TuS on järjestänyt viimeisen neljän vuoden sisällä kisat jo kolmasti, toivomme myös muiden seurojen tarttuvan kisajärjestelyihin tulevina vuosina, kertoi kilpailunjohtaja Lotta Haavisto.

Kisakuvia

Kisasivut